Cadar Patchwork yg Cantik dan Selesa

January 16, 2015

ASSALAMUALAIKUM

Sebelum ni selalu nampak org jual online cadar Patchwork Cotton.. bila tengokkk, alahaiiiii... cantiknyer cadar tu.. design pun cantik2 belaka... dah la material dia cotton, mesti selesa giler kan... mula la hati berbelah bahagi.. rasa mcm tertarik2 jer hati ni.. tp dilah sabo lagi.. tunggu bonus baru boleh beli.. hihi

Tapiiii.. bila mommy gojes Ciknaa cakap nak buat kutu untuk cadar ni, ai is x boleh tahannn... terus booked untuk 1 slot... padahal time tu belom bonus lagi.. hihi.. tp xpe, wat kutu utk 3 bulan jer kan.. so x terasa sgt la..

So, bulan ni giliran dilah dapat cadar tu.. tp boleh pulak terlupa nak pilih design tu cepat2 kan.. bukan apa, time nak tunjuk ayah wan, time tu la line internet slow kan.. so nak tengok gambar stock yg ada pun asyik tergendala jer... tp bila ciknaa dah whatsapp tanya nak design mana, mlm tu jugak cepat2 ajak ayah wan pilih design..  rambang mata ko... banyak design yg cantik2.. dilah suka yg ni, ayah wan suka yg tu.. ehhh... juling mata tengok design cantik2.. tp last2 kitorg sepakat pilih design yg niii..


Hari Rabu inform ciknaa pilihan kitorg.. hari rabu jugak ciknaa pos cadar.. semalam dah dapat.. wahhh... memang terbaik la service dari Double Rainbow Shoppe.. oh yerr.. Double Rainbow Shoppe ni la fb utk cadar quilt patchwork ni..

Balik semalam anak2 dah teruja.. berebut2 diorg nak bukak plastik cadar tu.. bila dah bukakkkk... wahhhh... melting sgttttt...memang design ni betul2 kena design citarasa dilah yg suka bunga kecik2 gitewww.. iyela, kadang2 tengok dlm gambar cantik, tp bila dpt barang biasa2 jer kan.. tp yg ni tengok gambar dah cantik, bila tengok sendiri cadar tu lagi la cantikkkk...


Bila pegang kain dia pun rasa best sgt... pastu ayah wan ngan anak2 pasang kat tilamm.. ibu dilah jadi mem jerrr..  tengok diorg pasang..  hihi.. siap pasang, masing2 terus lompat kat atas katil.. nak try cadar baru... wahhhhhh... sedapnyerrrrrr..... rasa selesa sangatttt..


Masing2 berebut nak tido kat katil tu malam tadi... nak tido 4 org memang la muat tp sempit ler.. ngan perut ibu dilah yg dah beso ni.. eiii... x sanggup ai kena tendang perut ngan budak berdua yg tido lasak tu.. xpela.. ibu mengalah tido tilam satu lagi.. nampak gaya cam kena order cadar patchwork cam ni lagi nanti.. hihi...

Sape2 yg nak jugak cadar patchwork ni boleh la visit fb Double Rainbow Shoppe ye..
bye...

You Might Also Like

2 komen

  1. tak sabar nak tunggu cadar emi sampai, hehe.. Terbaiklah Double Rainbow Shoppe ni kan.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tula emi.. mmg terbaik service dr double rainbow ni kan.. nnt cadar emi dah sampai cepat2 pasang tau.. hihi

      Delete