Giveaway,

Giveaway by Little Bambam

January 26, 2015 Ibu Dilah 0 Comments

ASSALAMUALAIKUM

Sebagai permulaan tahun 2015 ni, dilah dan Little Bambam mengadakan Giveaway by Little Bambam sebagai menghargai pelanggan2 kami.. sebelum ni pelanggan ramai dari pembaca blog ni jugak.. so, insyaAllah, tahun ni dilah akan lebih aktif di fb Little Bambam jugak.. dilah akan mempelbagaikan produk2 yg akan dijual di Little Bambam.

So, sebagai permulaan dan menghargai customer kami, kami anjurkan lah GA.
Readers semua pun dijemput join GA ni.. ala, senang jer nak join. just Like, Share and Win...


Cara menyertai GA;
1) LIKE fb Little Bambam
2) SHARE post di Little Bambam (as public) di fb anda dan tag 5 org rakan anda.
3) WIN.. hadiah misteri menanti anda..


Hah.. senang sgt kan.... so, apa tunggu lagi, jom la join.. mana tau korang boleh menang.. oh ye... hadiah misteri tu merupakan salah satu dari product yg dijual di Little Bambam yg tgh hot skrg ni tau.. iaitu botol susu besi.. tapi design mana, model mana tu rahsia la kan.. hihi...

Jom ajak kawan2 semua join GA ni...
ni link fb Little Bambam


Thanks a lot korang sebab sudi support bisnes kecik ibu dilah ni..
Love uolls so muchhhh...
^__^

You Might Also Like

0 comments: