Aktiviti bersama family,

Happy Birthday Ayah Wan

January 20, 2015 Ibu Dilah 0 Comments

ASSALAMUALAIKUM

Alhamdulillah.. semalam genap usia ayah wan 30 tahun... Welcome to 30 series ayah wan.. hihi... walaupun baru masuk 30 tahun, tp ibu dilah dah lama rasa umur dia dah 30an... opsssss... (matik kalo ayah wan baca entry ni..hahaha)

Siyes ni.. dulu masa mula2 kenal ingat umur lebih 2 thn dari dilah.. pastu lama2 ingat umur dia dah awal 30an.. sebab dia nampak serius dan matured sgt.. lagi2 bila bekerja kan.. memang ramai opismate dan supplier dia ingat dia dah 30an.. dengan kematangan dan keseriusan dia bila bekerja dan jugak kecekapan dia dalam bekerja tu yg org ingat dia dah 30 series.. padahal time tu umur baru 26~28 thn.. dalam company dia pun cepat jer dia naik pangkat.. 

Ibu dilah tau dia time bekerja memang serius gilerrr... sebab penah keje sama tempat keje ngan dia.. 1st tempat keje dilah yg menemukan kitorg dan tmpt kitorg cintan cintun... awwww.. tp bila sama2 benti keje kat company tu, dilah memang x nak dah keje 1 tempat ngan dia.. sebab tau seriusnya dia time bekerja.. tobat xnak keje sama2.. hahahaha...

ok.. back to topic.. semalam kitorg xde celebrate pape pon lagi.. balik keje pun kononnya nak ajak ayah wan kuar makan.. tp dia xnak pulak.. xpela, kita postpone hujung bulan ye..boleh makan besar sikit..  hihi.. so, semalam time ibu dilah tengah layan anak2 kat dalam bilik, ayah wan pulak kat hall tgh tengok tv.. ibu dilah terpikir la sesuatu.. nak suruh kakak imani nyanyi lagu besday utk ayah.. 1st time dah record tp time tu dia nyanyi sorg.. 2nd time record abg kecik faris join sekali.. s

So, ini lah lagu special happy besday untuk ayah wan from anak2 with love..

video

Untuk suami tersayang,
Happy birthday to you darling...
Semoga ayah wan diberikan kesihatan yg baik,
dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki..
hidup dibekerti dan dirahmati Allah,
Semoga terus maju dalam kerjaya..
Semoga menjadi suami dan ayah yg terbaik untuk kami semua..

Ibu, kakak dan adik love u so muchhhh...
muahciked....

p/s : hadiah dah dapat bulan lepas.. so celebrate lewat sikit pun xpe kan.. hihi   



You Might Also Like

0 comments: