Deco,

Swing Chair :: New Design

January 31, 2015 Ibu Dilah 5 Comments

ASSALAMUALAIKUM

Sempena tahun baru ni, dilah ada pengumaman sikit..
Kepada peminat dan pencinta dekorasi rumah, dilah ada design terbaru untuk swing chair dengan lebih pilihan corak cushion.. hahhh.. mesti korang suka kannnn... Meh kite tengok design swing chair yg baru..



1) SWING CHAIR -  HOLU

PRICE : RM 650
SIZE : 117x87x60cm

2) SWING CHAIR - MOON

PRICE : RM 640
SIZE : 83x128x78cm


3) SWING CHAIR - OVAL


PRICE: RM 650
SIZE : 117x87x60cm 


4) SWING CHAIR TWIN


PRICE : RM 1050
SIZE : 130x125x78cm

POSTAGE :
RM80 for EM (for SC Oval, Holu and Moon)
RM90 for EM (for SC Twin seat)
RM250 for WM


Seperti sebelum ni, pilihan warna untuk swing chair hanya 3 warna sahaja..
BLACK, WHITE and BROWN

PRODUCT SPECIFICATION 

Material : PE Rattan
Can sit up to : 200 kgs++
Product Life : 10 years
Product Weight : 30 kgs


DESIGN CUSHION

OK..untuk corak cushion pulak, terkini terdapat 25 pilihan corak2 yg sangat2 menarik..
Plain ada, corak inggeris ada, corak abstrak pun ada... hahhhh... cantik2 kan design skrg ni...


 
So.. apa tunggu lagiiii????? Kepada yg berminat boleh whatsapp dilah : 012-7275531

You Might Also Like

5 comments:

  1. cantik, tapi....[tak mampu lak..huhu]

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cantik kan emi.. xpe, ada rezeki nanti boleh la beli.. hihi

      Delete
  2. Replies
    1. Sy x simpan stock ye asyranabdullah.. tp pre order masih diterima lagi..

      Delete
  3. http://mengajarmengaji.blogspot.com/
    assalamualaikum... sesiapa yang ingin hantar anak ke kelas mengaji boleh singgah di blog sy untuk maklumat berkenaan dengan kelas mengaj dan tuisyen

    ReplyDelete