Wordless Thursday : Anak-anak

January 29, 2015

ASSALAMUALAIKUM

Arini malas nak bebel banyak2... kalau cite pasal nak2 x penah abis.. ada jer perangai diorg yg menggugat kesabaran ibu dia ni.. Ni time mood tgh baik nak ler amik gambar sama2.. peluk2.. tp x reti diam.. gambar gegar jer..  





La ni suka amik gambo guna hp ibu pulak.. abis memory kat hp ni diorg dok amik gambar banyak2.. dah pandai nak amik gambo sendiri skrg ni.. adik ngan kakak sama naik perangainya.. ibu dilah x leh wat ape dah.. redho jer la kena amik masa delete balik semua gambo yg ntah pape.. so, meh layankan gambo yg diorg amik..kakak amik gambo adik yg tgh sibuk nak amik gambo jugak.. hahaha.. berlawan2 korang ye.. ni pun malas nak tepek byk2..





You Might Also Like

1 komen