3rd pregnancy,

3rd Pregnancy :: Mengidam Sushi???

February 17, 2015 Ibu Dilah 0 Comments

Assalammualaikum

Tak tau nak cakap mengidam ker hape.. tapi tetiba terasa nak makan sushi..
Message ayah wan tanya dia nak makan sushi tak.. kalo xnak, dilah makan sendiri kat AEON time rehat.. maklum ler, opis ngan AEON tu sekangkang kera jer.. dia reply cakap boleh jer makan dengan anak2.. so, pegi AEON rehat tu tapau jer la sushi..


Ala.. beli yg AEON jual tu jer.. bukan nye makan kat sushi king ke don sushi ke.. Setakat nak kate lepaskan rasa nak makan sushi jer.. lepas la rasa mengidam tu.. hihi..tu pun bawak balik rumah, ayah wan makan sikit jer.. budak2 pun makan sikit.. last2 ibu dia jugak yg kena perabih kan.. standart la mak2 kena jadi 'tong sampah'.. hahaha.. tukang perabis makanan...

Alhamdulillah.. lepas ni ape lagi yg rasa nak makan???
nak makan ABC yg ada coklat banyak tu..
tunggu la.. ntah bila nak dapat makan tu...

^___^



You Might Also Like

0 comments: