Anak-anak,

WW37 :: Anak2 Suka Minum Susu Guna Botol Susu Termal

February 18, 2015 Ibu Dilah 0 Comments

Assalamualaikum

Arini ramai yg dah start cuti kan.. sekolah pun dah start cuti.. tu yg jalan lengang jer.. ikut hati dilah pun nak cuti gak.. hahah.. cam kite pulak yg nak raya kannnn.... iyela, ayah wan dah start cuti arini.. ibu dilah jer yg keje lagi.. balik nanti nak balik melaka pulak.. tu yg x sabar tu.. cam xde hati dah nak keje arini.. bossss, nak balik awal arini boleh x??? hehehe

Opsss.. kate wordless tapi dah terbebel pulak.. hihi..

Jom layan pictures anak2 yg tengah kemaruk dengan botol susu besi @ stainless steel ni..







Berminat?? boleh direct whatsapp dilah 012-7275531
or visit fb Little Bambam

TQ 




You Might Also Like

0 comments: