Baby Patchwork

March 31, 2015

Assalamualaikum

Alhamdulillah, anak dilah dah baik dari demam panas.. lepas 1 family tak sihat, last penutup giliran ibu dilah pulak yg tak sihat.. nanti dilah citer pasal tu later ye..

Arini dilah nak perkenalkan 1 lagi barangan yg dijual di Little Bambam.. iaitu Baby patchwork.. sama macam cadar patchwork aritu, tp yg ni special untuk baby.. so far ada 3 design yg available, tp ada 1 lagi design yg tgh tunggu stok tu sampai.. jom tengok design yg ada..

BABY PATCHWORK
4 Design yg ada.. tp design car background putih tu belum ready stock lagi.. tunggu barang sampai..

Material : 100% Cotton
Size : 110 x 130 cm

- Sesuai dijadikan selimut, cadar dan alas baby.
- Sesuai dijadikan hadiah
- Mudah dibawa travel kerana boleh dilipat-lipat
- Mudah dibasuh 




Price : Only RM50 /set exc postage.

Siapa berminat boleh cepat2 order.. stock adalah limited ok.

Berminat?? Whatsapp 012-7275531 @ PM FB Little Bambam  dahulu ye.. TQ

 

You Might Also Like

2 komen

  1. Hi dilah..azie new reader kt cni..dr tghri dok belek2 simple resipi kt blog ni.. due date nk dekat ye..smoga dipermudah kan okeh! Kg dilah kt melaka kt mana?
    Follow back..tq!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq azie.. alhamdulillah dilah dh selamat bersalin 2 april aritu.. melaka dekat kg paya dalam.. dekat ngan umbai..

      Delete