Little Bambam,

Pre-Order Robocar Poli

May 31, 2015 Ibu Dilah 0 Comments

Assalamualaikum

Siapa penah tgk cartoon Robocar poli?? hurmmm... kalau tanya anak2 mesti tau kan.. tp kalau tanya mak-mak org ni ada yg tau dan ada yg tak tau  kan.. dilah  pun mula2 tak tau jugak.. tp pernah la tertengok anak2 dilah tengok citer tu kat astro.. time tengok tu  cakap kat diorg robot lego.. rupanya robocar.. comel jer cartoon tu kan..

ok.. fyi, skrg ni little bambam ada menjual robocar ni.. tp buat  masa skrg ni pre-order la.. insyaAllah, mid ~ end may ni  sampai la.. so sape yg nak boleh booking dulu..

--------------------------------------------------------
PRE-ORDER ROBOCAR POLI SET
--------------------------------------------------------

Ciri-ciri robocar poli :
- Setiap robocar boleh bertukar bentuk dari kereta menjadi robot.
- Boleh bergerak
- Tiada music dan tidak memerlukan bateri.
 



Terdapat 4 design robocar dalam 1 set

- Roy (merah)
- Ambe (pink)
- Helly (hijau)
- Poli (biru)





 
Untuk tempahan dan pertanyaan;
boleh whatsapp dilah 012-7275531 
atau pm fb little bambam dahulu di sini --> https://www.facebook.com/messages/littlebambam


You Might Also Like

0 comments: