Adik Baby,

Baby Fattah Anas dah 3 bulan

July 03, 2015 Ibu Dilah 0 Comments

Assalamualaikum

Alhamdulillah.. .semalam anak syurga ibu dah genap 3 bulan.. cepatnye la hai masa berjalan kan.. time nak tunggu baby kuar aritu rasa lama sangat kan.. skrg ni tup tup dah 3 bulan... dah lupa dah rasa sakit time nak beranak aritu.. hahaha.. tp siyes kan, bila baby dah kuar jer terus hilang rasa sakit.. 2,3 ari lepas bersalin dah x ingat sangat dah rasa sakit tu camne.. haha..


Ok2.. short update untuk perkembangan baby fattah anas.. skrg ni adik baby dah pandai nak diajak berborak.. dah pandai nak senyum2 dan ketawa.. tp xdela ketawa besar sampai terkekek tu.. hihi.. isap jari tu masih jadi fav dia lagi skrg ni.. kadang rasa mcm nak bagi dia isap puting, tapi bila tgk dia xde masalah nak tido rasanya x perlu kot bagi dia isap puting tu..


 Pastu dalam minggu ni tengok baby fattah dah start mengiring betul2.. bila baringkan jer terus dia mengiring.. dalam masa yg sama x nak baring lama2.. nak suruh org angkat.. bila angkat senyap la dia.. pandai dia nak tarik perhatian ibu ngan ayah ye...


Check up untuk 3 bulan ni appoinmentnye next week.. tak sabar nak tau berat baby naik ke tak.. tengok bambam dah.. tp dilah tak harap la naik banyak sgt pun.. as long as ada peningkatan cukup la.. sbb dilah risau kalau berat dia x naik sbb aritu kan dah 2 kali dia kencing berdarah @ kristal.. (pasal ni nanti ada masa dilah share ye). tu yg harap sgt berat tu naik.. tp dalam seminggu ni pun tengok baby fattah anas dah makin kerap nak bf.. maybe sebab cuaca skrg panas kot.. baby cepat haus...

okla.. nanti ada masa dilah update lagi ye.. pasal baju raya pulak ke.. kalau rajin la.. hihi.. bye..






You Might Also Like

0 comments: