Adik Baby,

Bila Anak2 Tak Nak bergambar

July 24, 2015 Ibu Dilah 2 Comments

Assalamualaikum

Salam Jumaat semua.. semua org tgh sibuk up entry pasal raya yer.. ibu dilah dah setel dah aritu.. hahaha.. maklum ler, raya kitorg simple jer.. dan sederhana.. gambar pun x banyak.. so sekali up 1 entry jer dah cukup untuk cover cerita dr sebelum raya sampai raya ke 3.. hihi.. 


            Sebenarnya jeles gak tgk org lain ada banyak gambar ngan family.. tp family dilah ada sikit jer gambar raya.. mana x nye, bila ada baby kecik ni agak terbatas sikit la pergerakan dilah untuk ambil gambar.. nak harap ayah wan mmg tak ler dia nak amik2 gambo ni.. hahaha.. tu pun kalo amik gambo mcm nak tak nak je tau.. kite punya la ambik gambar dia cantik2  tp bila turn minta dia tolong ambikkan gambar dilah ngan anak2 asal boleh jer diambilnya.. sabar jer la...


              Niat hati nak amik gambar 3 beradik tu pun x dapat bila si kakak asyik taknak ambik gambar.. last2 ambik la la gambar ayah wan ngan abam faris dan baby fattah anas dan sepupu diorg..



Tapi tengok la tu.. bila amik gambar tak penah nak dapat yg elok.. ada jer yg wat perangai.. hahaha.. dah la yg amik gambar ni amatur jer.. guna hp cikai jer.. pastu org yg diambil gambarnye pun tak bagi kerjasama gak.. so dapat la gambar yg asal boleh jer.. hihi.. 
syukur la ada juga kenangan kan..haha



Takpe, weekend ni nak gi beraya lagi.. nanti paksa budak2 tu ambil gambar jugak.. hahaha... minta2 dapat la ambil gambar yg cun sikit sbb dilah nak frame kan gambar diorg adik beradik..

tengok jer la nanti...
sob sob...
^___^




You Might Also Like

2 comments: