Adik Baby,

Fattah Anas Suka Tidur Meniarap

August 12, 2015 Ibu Dilah 3 Comments

Assalamualaikum

Baby Fattah Anas start meniarap masa 3 bulan.. bila masuk 4 bulan last week, fattah dah start angkat montot dia pulak.. dah nak move ke depan.. dan terbaru ni dah pandai terlentang balik lepas meniarap.. kadang2 perasan memang kedudukan adik fattah dah berpusing 90 deg dah.. hahaha...



Sejak masuk umur 4 bulan ni pulak, baby fattah dah suka tidur meniarap.. kadang2 lepas menyusu dia meniarap sendiri.. biasanya ibu dilah just mengiringkan dia jer time tido.. tp nanti tau2 jer dia dah meniarap sendiri.. pastu  tido balik.. 


Bila tido meniarap ni memang baby selesa sangat dan lebih lena.. bila dah lena tu dah tentu la lebih lama tido kan.. kadang2 sampai x bangun menyusu tgh malam tau.. hahaha..



Alahai... geramnya ibu tengok adik tido lena mcm ni.. patut la abam, kakak dan ayah wan suke kacau adik time tido.. tak tahan tengok budak cumel ni tido.. hihi..


Nak tau x, abam faris tu kalau tgh malam x boleh tido kejap2 dia datang kat baby.. cium baby.. jap lagi datang lagi.. sayang sangat kat adik dia yg sorg ni.. tp kalau setakat cium tu ok lagi ni.. ni kadang2 di boleh ketuk kepala adik guna penumbuk dia.. aduhaiii... stress mak nak tido malam2.. respon adik???? kepala gerak2 sikit pastu sambung tido... hahahaha.. dah lali kena buli ngan abam faris...

Rileks brader... brader rileks..
rileks brader.. brader rileks..
hahaha....


You Might Also Like

3 comments:

  1. geng rania.. kalau menerap pun mama yg buat sbb kesian je nampak..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. sepp sikit rania ngan adik fattah... hihi.. nampak lena bila tido meniarap ni kan ciknaa..

      Delete
  2. Org tua2 kata bijak ni tdo meniarap. Hehe. Cuma kita la risau takut muka tersembam ke bantal ke apa kan. Xpe la fattah, tdo cmne pn x pe. Janji lena. Kang xpasal mak kena berjaga kan. Kekekeke

    ReplyDelete