Adik Baby,

Entry santai..

September 11, 2015 Ibu Dilah 0 Comments

Assalamualaikum

Salam jumaat semua.. Alahai.. rindunya nak menulis kat sini.. tp bila click je ‘new post’ otak terus blank.. padahal byk je benda nak share.. tak pun baru taip sikit dah xde idea nak taip lagi.. makanya banyak la entry dalam draft shj.. hahaha…
Tengok la, bulan lepas Cuma ada 4 entry jer.. bulan ni ntah bape la pulak.. padahal ada jer benda nak share.. contohnya mcm citer baby Fattah warded sbb kencing berdarah.. entry tu dah separuh jalan dah ditaip, tp sampai skrg tak abiskan lagi.. sampai baby dah nak masuk 6 bulan dah.. hahaha.. nasib la…

Pastu, kalo share pun banyak pasal baby Fattah jer.. org baca pun mesti boring.. mcm takde cerita lain jer.. haha..  citer ada tp malas naik taip.. haha.. memang dasyat betul penyakit ‘M’ ni la… mungkin lagi satu sbb skrg ni tgh sibuk nak berbisnes.. masa lebih banyak reply whatsapp dari customer, tu yg  tetiba blank bila nak taip entry.. kihkihkih.. abis2 pun masuk draft balik..

Okla.. tu intro jer untuk cari mood nak menaip balik lepas ni.. doa2kan la lepas ni dilah rajin update blog.. jangan korang asyik tengok entry ni aje sudah nanti.. hahaha…


Sebelum tu, layan kan gambar budak kecik sorang ni lagi.. geram sangat kat budak kecik ni tau.. smlm dia sgt behave.. x meragam, x menangis.. sample kitorg confuse Fattah anas ni ada kat rumah ke x??? pasal pa x dengar langsung suara dia, baik menangis or merengek or ketawa  or membebel sorg2.. hahaha.. dia jadi pemerhati  jer smlm tau.. memang behave sgt… hihi..


ok bye.. 

You Might Also Like

0 comments: