Shopping

Gaun Muslimah Moden

October 26, 2015 Ibu Dilah 0 Comments

Assalamualaikum

Korang perasan tak sekarang ni tengah trend pakai jubah.. Dilah sendiri pun lately suka pakai jubah.. Tak semestinya nak pakai time hari raya jer tapi pegi jemputan kahwin, pergi kerja, anual dinner pun sesuai pakai jubah moden skrg ni..  Tu sebab skrg ni dilah pun dah 'berani' pakai tau.. dah tak segan-segan lagi.. hihi..

Mana taknya, jubah sekarang ni dah moden dan lebih cantik dan menarik.. kalau dulu bila kita tengok orang pakai jubah mesti diorg ni jenis yg alim2 kan.. ustazah ke..huhu.. tapi sekarang tak lagi.. Fesyen jubah yg lebih moden dengan warna-warna yg lebih elegan ni dah mampu menarik minat ramai orang untuk memakainya.. sangat sesuai digayakan untuk pelbagai majlis..

Sekarang ni dah senang nak cari jubah yg cantik2 kan.. online pun dah banyak sangat yg jual kan.. macam2 jenama dan pattern dah skrg ni.. harga pun pastinya mampu milik kan.. kalau yg mahal2 tu memang mampu tengok jer la kan.. hahaha




Cantik tak jubah2 ni.. dah trend skrg kan jubah 2, 3 warna macam ni.. boleh tampak lebih slim bila pakai design macam ni kan.. haha.. tu yg suka tu.. 

Kalau tak suka design mcm ni boleh pilih design lain yg 1 warna jer tapi kat tangan ada corak2 sikit.. design cam bawah ni.. cantik jugak.. dilah pun ada sehelai cam ni tau.. 



Cantik kannnn korang... ada banyak lagi warna yg menarik tau.. kalau nak tengok warna-warna lain boleh tengok kat sini --> Gaun muslimah modern. Design ni semua brand Saqma Boutique tau.. jenama lain pun ada jugak..

Sekarang ni ada offer untuk item terpilih tau.. mana tau ada yg berkenan boleh la beli sekarang.. 
nah.. cepat terjah website zalora skrg.. jangan rambang mata tau.. 
^__^





You Might Also Like

0 comments: