Anniversary,

Anniversary yg ke 6 tahun.

December 08, 2015 Ibu Dilah 0 Comments

Assalamualaikum

Hari Sabtu lepas, 5 Dec 2015, adalah anniversary ibu dilah dan ayah wan.. dah 6 tahun dah usia perkahwinan kitorg.. tapi kannnnn... ada org tu lupa tau... nasib baik ahkak tak sentap tau.. kalau takkkk????

Actually memang dah agak dah mesti ayah wan lupa.. lagi2 dia tengah busy skrg ni.. weekend tu pun keje jugakkk.. so redho jer la kalau dia lupa kan.. lagi2 dah tau dah perangai lupa dia tu.. ehh.. kate dah 6 tahun kannn kawen.. so dah masak la ngan perangai pelupa dia tu.. hahaha.. 

Tambahan pulak lately ni dilah mcm lemau2 jer.. badan lesu2 jer.. so mmg malas la nak pikir pape.. ingat kalau sempat keluar dinner jer aritu.. tp dah ayah wan keje kan.. so, kita lupakan sajer la.. ehh.. boleh gituuu??? hahaha

takpe..  takper.. dia lupa kali ni tak pe.. tp nanti kalau time besday next week pun dia lupa jugak siap la.. tu pun mcm dah ada tanda2 dia akan lupa tu.. lagi2 minggu tu dia ada training.. so kebarangkalian utk dia tak ingat tu mmg tinggi tau.. huhhh.. 

Nasib baik la dpt wife jenis yg tak berkira sangat, tak sentap2 bila laki lupa tarikh penting.. kalau tak dah kena tido luar dah mlm tu.. hahaha

Dilah dah cakap dah aritu, kita tak celebrate arini tak pe.. tp nanti kena double celebration la... annivesari + besday... hahaha.. dia dah boleh jimat byk tau kat situ.. celebrate sekali.. hadiah satu je.. untungnya haii bila semua hari istimewa ni dlm bulan yg sama.. hihi..


okla.. malas nak bebel banyak2.. 
harapan dilah semoga ikatan perkahwinan kitorg ni kekal hingga ke jannah..
semoga dikuatkan semangat dan iman dalam mengharungi hidup berumahtangga ni..
maklum la, ada pasang surut nya..
ada masa happy, ada masa gaduh..
ada masa kita merajuk tp takde sape nak pujuk.. haha.. (yg ni mmg sentap la..)
hahaha..

i love u so much darling...


You Might Also Like

0 comments: