Luahan perasaan,

1st Time Dapat Bunga Dari Ayah Wan

February 04, 2016 Ibu Dilah 2 Comments

Assalamualaikum


Harini dilah happy sangat… sebabbbbb semalam dilah dapat bunga dari ayah wan.. hehehe.. 1st time tau ayah wan bagi bunga ni.. walaupun dah 6  tahun lebih kawen, tak penah nak dapat bunga.. tak kira la time anniversary ke, birthday ke.. takde nye dia nak bagi bunga2 ni.. hihi

Tu yg bila dapat bunga tu terkejut semalam.. macam tak percaya ko.. lagi2 takde date2 penting yg boleh menyebabkan dia bagi bunga.. haha.. lagi pun, ayah wan tu bukan nya romantik.. takde nye dia bg surprise2 bunga2 ni.. hihi.. tapi orang dah bagi, kite amik la kan.. kembang setaman hati ni bila dapat bunga tau..



Actually siang tu ayah wan ada share benda atas ni kat facebook dia.. so dilah pun saje je la cakap ‘nak bunga’.. tau dia tak kan beli nye utk wife dia ni.. dari beli bunga baik beli makanan kan.. kenyang jugak.. hahaha..



Tapi nak dijadikan citer, sehari sebelum tu dilah mmg stress giler2 sampai menangis.. lately ni memang tak boleh nak control kemarahan kat anak2.. anak2 pun buat perangai je skrg ni.. dah la masing2 tak sihat.. tu yg dilah stress sgt sampai menangis bila dah tak tahan sangat..

So agaknya sebab tu kot ayah wan belikan bunga betul2.. huhu.. biasala bunga ngan perempuan ni kan tak dapat dipisahkan.. walaupun dilah ni bukan la jenis beriya suka bunga.. kat rumah pun takde tanam bunga2 ni.. tp bila org tersayang bagi bunga… wahhhhh… senyumm meleret jer sepanjang malam tau.. sejuk dan terubat sikit hati yg tengah stress ni… huhu


TQ Ayah wan bagi bunga yg cantik ni.. lain kali boleh la bagi lagi ye.. hehehe


You Might Also Like

2 comments:

  1. memang best sgt rizziela.. maklum la.. 1st time dpt dr hubby kan.. hihi

    ReplyDelete