Little Bambam,

Little Bambam :: Pocoyo and Friends

March 31, 2016 Ibu Dilah 5 Comments

Assalamualaikum

Anak siapa suka tengok cartoon POCOYO & FRIENDS?? Hahhh.. cerita  pocoyo ni memang favourite anak-anak dilah tau.. ala, mesti anak korang pun suka jugak kan.. kannnn…



Dah la pocoyo tu comeeeellll sangat.. pastu kartun tu pun ceria je.. rasa bersemangat bila tengok kan.  Dan yg penting kartun ni banyak mengajar anak2 mengira dan sebagainya.. memang elok sangat kalau budak2 tengok kartun ni kan.. abam faris tu pun belajar mengira 1, 2, 3 dalam English dari cerita pocoyo ni la.. tau2 je dia dah pandai sebut 1,2,3 to 10.. wahhh.. bagus sangat kan..

Ha.. sekarang ni Little Bambam ada jual POCOYO & FRIENDS ni tau.. ehhh.. bukan baru, dah lama dah jual tapi asyik x sempat jer nak up entry pasal ni kat sini.. maklum ler, I is bz sangat skrg ni… hihi…



Pocoyo & Friends ni didatangkan dalam 1 set . 1 set ada Pocoyo (blue), Elly (pink) & Pato (yellow).

Ape bestnya set pocoyo ni?
Ianya sememangnya Pocoyo tercomel di dunia nyata.
Karektor Pato berbunyi bila ditekan di mulutnya.
Kualiti material yang sangat baik, bersih, dan tahan.
Saiz yang mudah dipegang oleh kanak2 yg super duper cute.
Set Pocoyo original pertama berada di Malaysia.
Harga yang amat berbaloi2.
Produk yang tahan tapi selamat utk anak2 anda.





Ni salah sorang dari anak customer Little Bambam.. anak2 beliau suka sangat ngan pocoyo.. so bila mamanya belikan pocoyo untuk anak beliau, memang happy sangat la.. pegi mana2 jer mesti bawak pocoyo ni tau.. comel sangat kannn.. hihi



Kalau nak order borong pun boleh jugak.. pastu kalau ada nak wat birthday party ke nak beli quantity byk bagitau jer..

Berminat?? Whatsapp +6012-7275531 atau pm fb page Little Bambam ye..


Untuk reader blog ni, dilah nak bagi special price untuk korang.. tapi korang kena inform awal2 la yg korang reader blog dilah ni, so baru la dilah tau kan…

Jangan lupa like fb page little bambam sekali tau.. 
TQ



You Might Also Like

5 comments:

  1. Geram tgk bear tecik comey tu...kartun ni julia pun suka tgk hehehhe cute!~

    ReplyDelete
  2. omei sangat pocoyo ni..hehe.

    ReplyDelete
  3. pocoyo ni memang comel & cute sgt.. bukan anak jer suka, mak2 pun suka jugak.. hihi

    ReplyDelete
  4. Alahai.. comelnya...
    Cam nak beli jugalah.. hehehe

    ReplyDelete