Anak-anak,

Dugaan silih berganti

March 11, 2016 Ibu Dilah 1 Comments

Assalamualaikum

Bulan February dan Mac sangat mencabar bagi dilah.. kami diuji dengan pelbagai dugaan.. kitorg 1 family bergilir2 tak sihat. Start dr cuti raya cina hari tu, every week dilah kena amik AL.

Mula2 kaki ayah wan terpijak paku. 2 hari dilah amik half day utk bawak dia pegi klinik.. then ari jumaatnya pulak terpaksa cuti sbb anak2 ada sukaneka kat sekolah dan babysitter baby ada hal.

Next week ye, hari khamisnya dilah pulak MC sbb sakit kepala sgt. Mula2 dilah nak masuk lambat sikit, tp bila otw pegi keje kepala makin sakit sampai rasa nak muntah. Nak drive pun tak boleh. Singgah klinik terus dpt MC.

Then last week pulak, dilah demam, MC 2 hari.


This week pulak baby Fattah anas warded sbb demam panas. AL 3 hari lagi.. so skrg cuti tinggal 1.5 hari jerk… huhu..

Bulan march dan april ni budak2 memang senang kena demam.. cuaca tak menentu.. kadang2 panas sgt2.. pastu tetiba hujan.. time baby warded aritu, majority opismate dilah yg ada anak kecik semua demam.. mak2 la yg terpaksa cuti kan..

Dilah pun sejak 2, 3 minggu ni selalu rasa nak pitam.. tak tau la sebab apa..
Okla.. nanti kalau ada masa share citer pasal baby warded aritu ye..


BYE..

You Might Also Like

1 comment:

  1. musim ni dilah..afiq aritu pun demam teruk. lepas dpt antibiotik & urut 1 badan alhamdulillah dia dah sihat..kuat semangat yer dilah

    ReplyDelete