Citer opis,

Order Lunch Box untuk Lunch

April 28, 2016 Ibu Dilah 3 Comments

Assalamualaikum

Skrg ni cuaca tak menentu.. sekejap panas sgt2.. kejap lagi hujan pulak.. ni yg menyebabkan malas nak keluar rehat ni.. tak tahan bahang sangat tauu..

Tambahan pulak kitorg dah tak tau nak makan kat mana.. asyik2 makan tempat yg sama.. area opis dilah ni tak banyak kedai makan melayu.. abis2 pun pegi aeon.. kalau dah makan kat aeon tu kompem la mahal.. xde nye makan bawah RM10.. Mesti belas2 hinggit or puluh2 hinggit melayang sekali makan.. bukan setakat duit, nak pilih makan apa pun dah tak tau.. dah boring dah makan kat aeon tu.. huhu


Start minggu lepas, kitorg order jer makan kat My Ummie Lunch Box.. order arini utk esok.. siap hantar kat opis lagi.. tak yah berpanas2 nak keluar makan.. jimat minyak jimat tenaga.. macam2 menu ada.. setiap hari menu lain.. siap ada air sekali pulak tu..


Hari Selasa aritu order Nasi Jagung lauk Ayam Kurma.. Air pulak air strawberi.. harga RM6 sahaja.. jimatttt.. sedap... selagi tak boring kita order jer la makanan dari Ummie ni.. maybe boleh cari sorg lain utk tukar2 menu.. hahaha.. 



Senang hati tak yah pikir lagi nak makan apa dan makan kat  tiap2 ari.. 
^___^

Semalam order Nasi Kerabu + Ayam Percik pulak... 
sedap jugak.. arini tak order sebab ganti puasa.. huhu... abis arini tinggal 3 hari lagi nak ganti.. cepat la abis puasa ni..






You Might Also Like

3 comments:

  1. Baguslah ada servis lunch box camni.sekarang dhbbyk kan servis camni..senang dh la murah makanan pun sedap.nk lg jimat boleh cuba bawak bento..masak sendiri lg sedap kena selera tekak.hehe..

    ReplyDelete
  2. uih murahnya set lunch siap dengan air tu. yummy. sekarang semua senag kan. sediakan duit je >,<

    ReplyDelete
  3. No contact nya x nampak la sis.

    ReplyDelete