Redeem Point Bonuslink

April 21, 2016

Assalamualaikum

Korang ada guna kad bonuslink tak? Kalau ada, pernah redeem tak point yg dikumpulkan tu?? Dilah dah lama jugak guna bonuslink ni.. tapi tak pernah redeem. sampai ada yg expired point tu.. kalau tak silap setiap 6 bulan akan ada yg expired.


Nak tau nape dilah tak pernah redeem?? Sebab utamanya dilah target nak redeem payung besar ni.. tapi point utk redeem payung ni byk sangat [3700 point]. dilah pulak nak collect point tu punya la slow sbb sebulan 2 or 3 kali jer akan isi petrol. kete bawak pegi keje je kan, takde la banyak guna petrol.. tu yg bukan main slow lagi nak kumpulkan point.



Actually, beberapa tahun lepas dilah tak penah check pun bape point terkumpul. tp bila ada sekali tu dilah check, terus la usha2 kat website bonuslink tu.. tengok apa yg boleh diredeem.. tengok point utk redeem barang yg best2 semua tinggi2.. kalau point sikit sgt pulak barangnya tak best pulak.. tp sekali nampak payung bonuslink ni terus masuk dekat wishlist sbb kat kete dilah takde payung lagi.. kalau time musim hujan memang nangis la nak tunggu hujan reda baru boleh balik.. huaawaaa...



Start dari tu dilah makin rajin guna kad bonuslink tu.. kalau ayahwan nak isi petrol pun suruh dia guna kad ni.. tp setahun lebih jugak la nak cukup kan point.. tu pun sampai ada yg expired.. rugi jerrr..


Nak dijadikan citer semalam time isi petrol, cashier tu tanya nak redeem bonuslink tak.. dilah cakap taknak la sbb nak kumpul point.. tak nak redeem dulu.. tp tanya dia boleh tolong checkkan bape point skrg sbb dah lama tak check.. so, dia tolong check kan.. ada 3552 point.. fuuhhhh.. lambat lagi nak 3700 point utk redeem payung. 



Tetiba cashier tu cakap nanti dia tolong checkkan sbb kadang2 ada offer less point utk redeem sesuatu barang tu. lepas check dia ckp payung tu ada offer, hanya 3500 point jer sampai hujung bulan ni.. so, dilah apa lagi, excited la nak redeem.. kebetulan pulak payung tu tinggal 1 jer, memang rezeki dilah la dapat payung tu..


So.. inilah hasilnya setelah bertahun2 ku kumpul point bonuslink!! hahaha

besar tau payung ni.. tu yg nak sangat...
hurmmm.. korang pulak pernah redeem apa??

  

You Might Also Like

1 komen

  1. seronok kan redeem redeem ni. dulu selalu tolong abah redeem kan itu ini. hehehe

    ReplyDelete