Birthday Celebration,

Brownies Sedap Sangat dari Sweet Mily

May 03, 2016 Ibu Dilah 6 Comments

Assalamualaikum

Minggu lepas kan birthday MIL dilah.. kebetulan pulak kitorg pun memang planning nak balik Sedenak cuti 3 hari ni.. sbb family Kak Long balik kg jugak.. seronok la dapat berkumpul ramai2 kan.. so dilah pun order brownies dari kwn kakak dilah.. kalau ramai seronok la nak order2 ni kan.. kalau sikit nnt tak habis pulak nak makan…

Dilah order brownies ni dari kawan kakak dilah yg tinggal dekat Bandar Putra Kulai ni.. ni 2nd time order brownies ngan Kak Mim ni.. 1st time order masak balik Melaka bulan lepas..


Walnut brownies yg kak mim buat ni memang sedap sangat tau.. tak manis.. sekejap jer boleh habis.. laju jer masing2 makan.. masing2 puji sedap sangat.. kalau ikut kan, dilah ni tak berapa suka makan brownies sbb penah beberapa kali makan brownies, rasa manis.. so mmg tak leh la nak makan lagi lepas tu.. tp bila kakak dilah ckp  try order ngan kak mim ni, brownies dia tak manis.. sekali makan mcm tak leh benti pulak dahhhh.. sebab tak manis dan sedap sangatttttt… dengan kacang walnutnye lagi.. pergghhhh… rasa tak cukup jer nak makan..hahaha.. baik time bawak balik Melaka or kat sedenak, semua org makan laju jer… anak2 pun makan tak benti tau..

Adoii.. terbayang2 pulak brownies ni time taip ni.. confirm kena order lagi dan lagi ni.. hahaha... 


So kalau ada yg nak mencari Brownies yg sedap sgt area Kulai, Senai, JB ni boleh la order dgn Kak Mim ni.. selain brownies, mcm2 lagi kek yg kak mim ni buat.. nak order utk birthday boleh, ada majlis2 pun boleh order jugak.. cheese kek leleh ada, red velvet cake ada, kek coklat ada, takoyaki ada, kek pisang coklat ada.. kek coklat pisang ni pun sedap jugak.. dilah dah penah order jugak… mcm2 la ada..

Macamana nak order?? Korang boleh terjah fb kak mim kat bawah ni atau whatsapp kak mim k.. Confirm puas hati punya la order ngan kak mim ni..hihi..

FB : Sweet Mily

Whatsapp : 013-7371606


You Might Also Like

6 comments:

  1. Klu dh sedap tu memang berulang la mengorder..sediakan duit je la.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu puan kutu.. memang order jer la.. nak buat sendiri ntah bila ada masa nak try.. huhu

      Delete
  2. fuhh sedapnya terasa rasa pulak kat tekak ni >,<

    ReplyDelete