Botol Susu Besi,

Promosi Pra-Ramadhan Botol Susu Besi

May 31, 2016 Ibu Dilah 0 Comments

Assalamualaikum

Seperti  yg dijanjikan sebelum ni, sempena bulan Ramadhan yg akan menjelma tak lama lagi, Little Bambam nak bagi special offer untuk ibu2 semua.. iyela, time bulan puasa nanti mesti mak-mak semua busy kan.. dengan amal ibadat kita, dengan persediaan nak raya lagi..dah la berpuasa lagi.. mesti penat kannn.. so kami nak memudahkan anda la ni..

Kat entry Botol Susu Besi sebelum ni dah bagitau kelebihan botol susu besi kan.. tapi kali ni nak lebih detail kelebihannya pada bulan Ramadhan dan raya nanti.

KELEBIHAN BOTOL SUSU BESI

1 – Memudahkan ibu menyediakan susu untuk anak yg kerap menyusu malam.
Contoh : Time bulan puasa ni, mak-mak mesti ramai yg tak cukup tido.. dah tu nak bangun awal lagi utk sediakan persiapan bersahur.. kalau anak pulak jenis kerap bangun malam nak susu, mesti mak-mak sangat letih dan tak cukup rehat kan.. so, siapkan susu anak dalam botol susu besi sebelum tido, dan anda boleh tido lena. Anak bangun tinggal bagi jer..

2 –  Memudahkan susu untuk anak semasa travel atau outing
Contoh 1 : family nak pegi shopping barang raya. Buat siap2 susu anak dalam botol susu besi sebelum keluar rumah. Time anak merengek nak susu dah boleh terus bagi.. so mak pun x stress time shopping.. hihi

Contoh 2 : Nak balik kampong perjalanan jauh. Jalan jem.. anak dah merengek nak susu.. leceh kan nak wat susu. Lagi2 kalau air panas pulak xde. Hmmm..  So, buat susu siap2 dalam botol susu besi sebelum mulakan perjalanan.. anak nak susu dah boleh terus bagi.



PROMOSI PRA-RAMADHAN


Setiap pembelian PAKEJ KOMBO JIMAT  atau PAKEJ KOMBO EKONOMI, anda akan diberi penjimatan dan kelebihan seperti berikut :
✔ Harga botol yg LEBIH RENDAH
✔ FREE POSTAGE ke seluruh Malaysia termasuk Sabah /Sarawak.
✔ FREE GIFT berupa set BERUS BOTOL



PAKEJ KOMBO JIMAT
2 x Botol Susu Termal Wide Neck 7oz



PAKEJ KOMBO EKONOMI
1 x Botol Susu Termal Wide Neck 7oz
1 x Botol Susu Termal Wide Neck 4oz

Berminat?? Korang nak try?? Macamana nak order?? Whatsapp jer nombor hp di bawah. InsyaAllah, dilah akan jawab segala persoalan korang nanti..
WhatsApp +6012-7275531

Lawati FB Page Little Bambam





You Might Also Like

0 comments: