Teaser : Weekend Gateaway

May 09, 2016

Assalamualaikum



Hahaha... teaser ler sangat kannnn... sajer jer nak habaq, yg weekend lepas ni kitorg gi bercuti.. dah lama giler rasanya nak gi cuti-cuti Malaysia ni tau.. kira tahun ni, ni la baru kitorg gi bercuti yg bermalam.. kalau tak setakat jalan2 kat JB or Melaka jer tau.. sadisss...



Kali ni kitorg pergi percutian yg dekat2 jer ponnn.. sebabnya cuti tak der.. pastu ayahwan pulak tengah bizi bertukang nak siapkan dapur belakang umah kitorg ni..  so, cari jer la tempat bercuti dekat2 jer.. dalam johor jugak.. dalam sejam lebih jer perjalanannya.. 

Ohh yer.. memang tak penah citer pun lagi yg ayahwan buat sendiri dapur tu.. extend sikit jer pun... tp buat sikit2 start CNY aritu kan.. ni dah dekat 3 bulan dah..huhu.. bertabah la dilah nak menunggu dapur tu siap.. huhu... cakap ngan ayahwan, paling lambat seminggu sebelum puasa mesti siap.. tapiiii.. tak tau la ni sempat siap ke idokkk...



Back to topic.. dilah survey dari last month.. konon nak pegi last week time cuti hari buruh tu.. tp biasa la, time public holiday camtu confirm la fully booked kannn. .so anjak kan la pegi 7-8 May.. so far okla jugak kan, xdela crowded sangat tempat tu bila bukan public holiday kannn...

Okla.. nanti la dilah share full entry kendian.. gambar xdela banyak sgt, sebab kali ni dilah nak berendam sama... hihi.. so, xdela camerawomen tukang amik gambo.. 




Nak jana pendapatan di rumah?? Klik >> Jobdirumah untuk info selanjutnya..



You Might Also Like

1 komen

  1. Kemana tu destinasi percutiannya..cepat la update.hehe

    ReplyDelete