WW53 :: Adik Kakak Lagi

May 25, 2016

Assalamualaikum

Last week share pic kakak ngan baby masa dah besar.. mean usia skrg ni la.. tapi arini nak share pic kakak time baby dan juga fattah anas time skrg ni.. memang hampir sama.. 


Kalau org lain mesti cakap biasa la, adik beradik rupa sama.. tp for me rasa sangat teruja tau sbb dalam adik beradik dilah or ayah wan, rupa family kitorg xde pun sama sama or hampir sama.. mesti nampak beza.. 

Tu yg teruja sgt bila tengok fattah anas ngan kakak ni sama rupa time kakak baby.. setiap kali nampak gambar kakak time baby, setiap kali tu jugak kitorg akan cakap sama sgt rupa kakak ngan adik.. hahaha..

Rupa abg memang lain drpd kakak dan adik.. kulit abg pun cerah.. mata sepet... kakak ngan baby kulit tak cerah, mata bulat.. 

opss.. dah tak jadi wordless dah entry ni.. 


You Might Also Like

0 komen