Fattah Anas,

WW56 :: Bila Sel-sel Otak Sedang Berhubung

July 27, 2016 Ibu Dilah 0 Comments

Assalamualaikum

Bila sel-sel2 otak sedang berhubung.. macam ni la jadik nya.. makin hari makin banyak akal adik fattah anas ni.. makin bijak nampaknya.. suka explore macam2.. dan sangat berani..


Alhamdulillah... bersyukur la bila anak mangkin hari mangkin bijak kan.. walaupun boleh jadik mak ko hijo..hahaha



0 comments:

Aktiviti bersama family,

Kambing Bakar ARGUS Memang Terbaikkk!!!

July 26, 2016 Ibu Dilah 0 Comments

Assalamualaikum

Sape suka makan kambing???  tak kira la kambing bakar?? sape suke boleh sep sikit ngan dilah.. hihihi.. sejak 3,4 tahun kebelakangan ni dilah dah mula suka sgt makan kambing.. dulu memag tak penah makan kambing.. rasa mcmmmm.. hurmmm.. ape ek?? rasa bau kambing tu kot yg buat xde rasa teringin nak makan kambing.... huhu


Tapi sejak dah bekerja dan dah kawen ni.. suke pulak makan kambing.. tak kira la kambing bakar ke, kambing golek, beriyani kambing, nasi arab kambing, semua nya dilah dah boleh makan..  hahaha....



Weekend lepas pegi open house rumah makcik ayahwan.. ada pulak kambing bakar.. perghhhh.. memang layan sangat la sbb rasanya dah lama tak makan kambing bakar ni.. apa yg special nye kambing bakar ni??? Rasa dia sedapppp sangaatttttt2 tauuu.. makan macam tu jer pun dah sedap.. tak yah letak sos blackpapper tu pun dah umppphhhh sangat.. adehh.. ngences pulak bila ingat balik ni..


Bayangkan la, satu tray ni tak sempat nak penuh.. kejap jer licin.. letak letak.. abis lagi.. laju jer memasing makan kan.. tak letak sos pun dah rasa sedap sesangat.. memang betul2 meresap la bahan2 perapan tu dlm kambing ni.. memang terbaikkkkkk sangat..




Kambing bakar ni husband kakak ipar dilah (kakak ayahwan) yg buat.. kira biras la.. diorg ni kalau balik kampung suke wat BBQ.. so kira dah biasa la makan BBQ guna bahan perapan yg sama ngan kambing ni.. memang sedap sgt la.. cuma utk kambing bakar ni jarang2 la dapat makan kannnn...



Actually, abglong (biras dilah) ni memang dah selalu amik tempahan utk kambing bakar dan ikan2.. ramai jer yg kenal dia selalu tempah utk majlis2 tertentu.. buat part time kan.. tp baru skrg ni nak rasa mcm nak dikomersialkan.. ecehhh.. tu yg baru wat #kambingbakarargus.. hehe

Kalau korang nak tau, tempahan untuk kambing bakar ni bukan sikit2 tau.. mcm kat rumah makcik ayahwan ni, diorg order 70kg kambing bakar tau.. perghhhh.. memang dari pagi sampai petang la duk bakar kambing jer.. huhu..






So sape2 yg berminat nak order kambing bakar untuk apa2 majlis boleh la contact husband SIL dilah ni ye.. nak order utk open house pun boleh.. harga dijamin sangat berpatutan dan berbaloi dengan rasa yg sangat sedap tu... huhu

Argus 014-3223136/ 016-4493136

Facebook : Kambing Bakar ARGUS


0 comments:

Faris Zakwan,

Syawal 2016 :: Raya ke 12 - Beraya di Kota TInggi !!

July 22, 2016 Ibu Dilah 0 Comments

Assalamualaikum

Ok nak citer pasal raya lagi.. huawaa.. nasib la kalau ada yg boring bila asyik citer pasal raya jer.. raya kan sebulan.. so bertabah la bulan ni penuh citer raya sahaja.. huhu..

Last weekend family dilah datang jb. bunda, tokbah, cikcu dan family angah.. kitorg nak beraya di Johor pulak. tokbah asal org johor. ada 7org adik beradik, tokbah ni anak sulong dan dia sorang jer duk luar johor --> kat melaka. yg lain semua tinggal kat johor ni.. 

So kalau kate beraya sebelah johor ni memang rumah sedara mara tokbah jer la.. kat ulu tiram  ngan  kota tinggi. hari sabtu diorg datang dan beraya di ulu tiram. rumah Achik dan Busu.. balik tu tido rumah kitorg..


Hari ahad bergerak ke kota pulak.. rumah oteh dan makngah.. kitorg lalu Senai-Desaru highway jer utk ke Kota.. malas nak ikut jalan biasa sbb confirm banyak kete.. lagi2 masih bulan syawal ni kan.. nak gi sana mau 2 jam dari skudai. so decide lalu highway je.. turun senai terus masuk highway. keluar kat last exit desaru.. tol RM13.50 kalau tak silap.. memang mahal.. erkkk.. dr senai ke kota tu dlm 80km++.



Fattah anas ngan cikcu

Kakak Imani ngan Sofiya (anak along)

1st pegi rumah Oteh dulu kat Felda Semenchu.. kat rumah Oteh makan meehoon sup.. budak2 memang seronok bermain.. borak2 sampai dekat kul 2 gerak ke Felda SG Mas pulak. tu pun tunggu sekejap sebab tetiba hujan turun dgn lebatnya.. huhu

Masuk2 rumah makngah masing2 teruja tengok ada photobooth.. hahaha.. ada port cantik utk amik gambo nampaknya.. actualy anak makngah ni keje mak andam.. ada jugak wat photobooth utk majlis2 tertentu.. tu yg dia letak kat rumah mcm tu jer.. huhu

Family Angah

Family Dilah

Bunda tokbah dgn Sofiya dan Adam (anak Angah)

Bunda Tokbah dgn cucu2nya (7 org drpd 11 org cucu)


Kat rumah makngah ni bukan main lagi masing2 melepak.. anak2 pun siap mandi lagi.. semua nak refresh kan badan.. sejuk oii mandi air kolah besar.. tp best sangat.. makngah masak ayam masak kari, ikan goreng, sayur kobis goreng, sambal belacan dan ulam2.. ehhh.. lauk simple tapi memang terangkat abis la.. nasib dilah masih boleh control makan lagi.. huhu

Dalam kul 4.30 itu kitorg gerak dari rumah makngah.. pecah 2, kitorg balik skudai dan bunda tokbah dan angah pulak ke kluang.. rumah abg ipar angah.. alhamdulillah.. meriah raya weekend lepas...lagi2 dapat beraya ngan family kan..

InsyaAllah, malam ni kitorg akan ke KL pulak.. esok open house rumah makcik ayahwan.. so kira beraya rumah sedara mara sebelah ayah wan pulak la weeken ni..Dah kawen ni kena la bahagi2 kan.. 

okla.. jumpa lagi next week..





0 comments:

Faris Zakwan,

Syawal 2016 :: Raya ke 5 di Air Itam, Muar pulak!!

July 20, 2016 Ibu Dilah 2 Comments

Assalamualaikum

Alhamdulillah.. arini dah masuk 15 syawal.. cepat jer kan.. rasa baru berkumpul ngan family 2 minggu lepas.. seronok meriah2 ngan family kan.. ni tinggal 2 minggu jer lagi bulan syawal..



OKla.. arini nak citer syawal ke 5 kami.. tema raya ke 5 ni kaler emerald green balik.. hari raya ke 4 aritu kitorg gerak ke air itam muar (rumah nenek ayahwan) dari melaka.. so ari ahad tu masing2 semua nak balik dah.. tu pun memang tinggal 2 family jer kat rumah nenek ayahwan tu.. family ayahwan ngan makngah dia.. 




Sebelum bergerak balik, kitorg semua pegi beraya rumah nenek sedara ayahwan dekat area tu jugak.. then masing2 berpecah.. kitorg balik jb, family makngah balik KL. Otw balik JB singgah felda Layang-layang dekat2 ngan kulai.. ni rumah kawan MIL. sama2 bertugas kat Felda Redong dulu.. memang ayahwan pun kenal rapat la ngan family diorg ni sebab dari kecik sampai besar membesar sama2 ngan anak diorg..


Balik dari sana, kitorg terus balik jb.. jalan jem giler2 okehhh.. baik highway atau jalan dalam.. dari sedenak ke skudai tu 2 jam stgh tau.. biasa 45 minit jer kalau lalu jalan dalam.. memang pitam la duk dalam kete.. anak2 pun dah boring.. huhu..

Weekend lepas kitorg beraya ke Kota Tinggi pulak.. family dilah dari Melaka datang jb.. adik beradik tokbah ni semua kat johor.. so kira melawat adik2 tokbah la ni.. nanti kalau rajin dilah share yer.. 




2 comments:

Aktiviti bersama family,

Syawal 2016 :: Raya ke 3 & 4 Masih di Melaka lagi!!

July 14, 2016 Ibu Dilah 0 Comments

Assalamualaikum

Hari ni nak citer pasal raya ke-3 dan 4 pulak.. sekali harung la senang kan.. rajin pulak nak update byk2 entry utk setiap hari raya kan.. nasib baik la cuti raya sampai raya ke 5 je.. kalau cuti 1 bulan mau 30 entry raya.. hahaha.. melampau kannnn…

Nasib baik jugak pegi beraya bape rumah jer pun.. cukup ler buat syarat kann.. tahun ni x sempat nak berjalan 10 rumah utk 1 hari.. haha.. teringat masa tahun 1st ke 3rd raya lepas kawen dulu.. time tu turn raya rumah  belah ayah wan..  1st raya tu tak kuar beraya langsung. So 2nd day tu balik Melaka sebelum magrib. Lepas magrib kitorg kuar beraya 10 buah rumah tau.. dah la time tu pegi konvoi 7-8 biji kete.. memang meriah sangat time tu…

Raya ketiga


Pagi raya ke3 ni adik dilah dah nak balik rumah mentua dia.. kakak dilah (Angah) pulak baru balik rumah bunda.. so sempat jumpa sekejap jer la.. Rifhaan Aali ni anak adik dilah, cucu paling kecik sekali. 


Beza 11 bulan ngan fattah anas tapiiii.. lagi bambam dr fattah anas.. beza sgt dengan anak ibu yg halus tu kan.. huhu

Raya ke 3 ni pegi 3 buah rumah jer.. rumah atok sedara atok dilah.. tu pun pegi kejap2 jer sbb xde org sangat.. tapi yg memeriahkan rumah tu anak2 kitorg la.. kecoh cucu bunda tokbah bila beraya.. cucu bunda tokbah ada 11org. 8 lelaki + 3 perempuan.. tp time pegi ni adik yg bawah dilah ni dah balik Seremban rumah mentua.. so tinggal 10 org cucu jer la.. tp riuhnya bukan main lagi…


Then lepas raya rumah atok sedara, kitorg terus gi hospital pulak melawat atok a.k.a pakwek dilah.. dia kan warded masa 2nd day raya tu.. so raya ke-3 tu baru dapat ziarah… hope pakwek cepat sembuh.. hari ahad aritu dah discharge dah.. skrg ni duk kat rumah bunda lagi..

Raya keempat

Raya ke4 ni pegi 2 rumah jer.. 1st rumah pakngah.. dekat jer ngan rumah bunda.. adik beradik bunda ni tinggal dekat2 area Melaka jer.. 4 org kat kampong yg sama.. sorang ‘mama’ yg dalam entry raya-2 tu tinggal kat area merlimau, dlm 15min je dr rumah bunda. Yg sorang lagi pak  ude duduk jauh kat Putrajaya. Tu yg raya2 ni senang gi rumah makcik2.. huhu..

Lepas pegi rumah pakngah, kitorg gi rumah Angah pulak.. ni kakak atas dilah.. tinggal dekat2 ngan rumah mama.. see.. semua duduk dekat2 jer tau.. time kitorg gi rumah Angah tu, adik-beradik abg ngaah pun nak datang gak.. diorg ramai.. so kitorg biar la diorg duk belah dalam rumah.. kitorg lepak2 kat luar/tepi  rumah jer.. time tu redup jer, so just nice la nak lepak2 kat luar amik angin luar kan..



Fattah anas pulak mcm budak baru dapat kaki… jalan tak berenti ke sana sini.. kejap kejo kucing, kejap nak tengok pokok.. kejap nak makan.. memang tak reti penat budak ni.. sblm magrib tu nasib baik sempat mandikan dia.. elok masuk kete nak balik rumah bunda dia tido.. sampai sana pun tak bangun lagi..

 Baru anak sorang.. hahaha.. yg lain xmo dah bergambar ngan ibu ayah..

 Siblings - from left, Angah, Cikcu (adik bongsu dilah), me

Ni anak angah yg 1st Adam ngan cikcu..

Kitorg tukar planning balik kg nenek ayahwan malam tu jugak. So, balik tum mg rushing la kemas2 barang.. then dlm kul 9 tu gerak ke air itam muar.. Fattah anas bangun sekejap je then tido balik.. sampai air itam pun dia masih tido.. sampai pagi tau.. penat sgt la tu.. rasanya 1st time dia tido lama mcm tu tau.. huhu..

Ok.. next citer raya ke5 nanti la kite sambung yerrr.. banyak gambar raya ke-5 tu.. huhu




0 comments:

Anak-anak,

WW55 :: Gambar Passport Kakak dan Abang

July 13, 2016 Ibu Dilah 0 Comments

Assalamualaikum

1st time abg faris amik gambar passport. kakak imani dah 2nd time.. amik gambar ni pun sebab nak register pra-sekolah.. kalau x memang xkan amik punya gambar2 passport ni.. 


Tapi tak tahan pakai baju pink tu.. rasa jambu pulak anak bujang ibu ni.. time ni ibu work.. diorg pegi ngan ayahwan.. tu yg ayahwan main pakaikan jer baju apa yg dia jumpa.. hahaha.. nasib la abg....




0 comments:

Faris Zakwan,

Syawal 2016 : 2nd Day Raya di Melaka Pulak!!

July 12, 2016 Ibu Dilah 4 Comments

Assalamualaikum

Semalam dah citer 1st day beraya di rumah mentua di Sedenak. tema kaler emerald green.. boleh tengok link kat bawah ni ye..


So 2nd day kitorg balik beraya kampung dilah pulak kat Melaka.. kitorg gerak dalam kul 12.30 tghari gitu.. jalan tak jem tp sesekali tu slow sikit sebab banyak kete.. then laju balik.. kitorg pun takdela rushing sgt.. so bawak biasa2 jer.. tema 2nd day kaler kuning pulak..


Sampai Melaka dalam kul 2 ke 2.30 gitu.. sbb ada menyinggah hentian jap.. sampai2 masuk rumah cuma ada bunda ngan tokbah jer.. yg lain semua gi rumah atok kat belakang umah kitorg.. hahaha.. senang kan rumah dekat2 jer.. lepas salam bunda tokbah, bunda suruh kitorg hi rumah atok dulu sbb kat sana sedara mara tengah berkumpul.. so jom ler kite gi sana dulu...

Kat rumah atok ni semua adik beradik bunda tengah berkumpul kecuali family pakngah ngan  'mama' jer yg takde.. tapi atok a.k.a pakwek dilah xde sbb dia baru masuk hospital time tu.. ada masalah tak boleh nak buang air.. so bila pakcik dilah bawak gi hospital kena tahan kat wad.. kena tebuk kat perut utk masuk tiub supaya boleh buang air..  alhamdulillah, ari ahad lepas dah boleh discharge tp masih buang air guna tiub lagi..

Kat rumah atok ni diorg wat BBQ daging ngan meehoon soto.. memang kenyang la makan kat sana lagi2 tengah lapar kan.. hahaha.. dilah suap anak2 makan pun sampai 3x bertambah tau... hahaha.. lapo sangat semuanya..



Then dalam kul 5 ptg, kitorg bergerak gi rumah adik bunda yg kitorg panggil 'mama'. rumah mama ni memang rumah paling wajib pegi dan mesti jadi destinasi rumah terakhir hari yg pegi tu.. sebab apa???? sebab kat rumah mama ni ada pool.. so budak2 wajib nak mandi bila datang rumah mama ni.. budak2 ni semua cucu bunda la.. hahaha.. so diorg ni memang akan ingat kalau raya jer mesti pegi rumah tokma sbb nak mandi kolam.. hahaha.. memang tu la yg kakak imani ingat tau.. kalau balik rumah bunda nak gi rumah tokma sekali..


 Faris ngan Ameer anak Along. ameer ni tua 1 thn dari faris tp faris lagi besar dr dia.. budak 2 org ni memang tak boleh jumpa.. asyik bergaduh jer.. memang dua2 panas bila berjumpa.. hahaha.. tp kali ni boleh pulak baik2 sebab tak sabo nak mandi kolam sama2.. hahaha

Si kecik fattah anas ni pun tak sabar nak mandi.. dah angkat2 baju suruh org bukak kan sebab dia nak mandi.. huhu



Selain dari ada kolam, tokma ni jugak pandai sangat masak.. so sementara anak2 bermandi manda, yg mak ayah ni berborak2 sambil makan2 la.. yg sepupu2 dilah yg belum kawen lak wat aktiviti diorg sama2.. 

Anak2 mama ni ada 5 org, semua dah besar, paling sulung baya adik bongsu dilah umur 22thn dan yg paling kecik darjah 6 kot kalau tak silap.. so diorg ni memang dah tak heran nak mandi kolam lagi.. So kalau hari biasa memang kolam tu wat letak ikan ke atau dibiarkan kosong.. tp time raya memang wajib bersihkan dan ready untuk cucu2 datang mandi kolam.. memang tarikan betul kan nak suruh sedara mara lepak lama2 kat umah diorg..



Dalam kul 9 lebih baru kitorg gerak balik rumah.. hahhh.. lama kan lepak2 rumah mama ni.. walaupun dekat jer ngan rumah bunda tapi tarikan kat rumah mama ni memang membuatkan kitorg tertunggu2 bila nak gi rumah diorg time raya.. suasana dia lain dari beraya rumah org lain.. mcm santai2 dan lepak2 jerrr... port org laki borak2 ada.. port org bujang lepak2 ada.. port mak2 ada.. port makan2 ada.. port anak2 mandi kolam ada.. so kira semua org akan ada aktiviti bila dtg umah diorg.. tak kan ada yg boring nak tunggu org lain beraya.. hahaha..

So itu jer la citer raya ke2 kitorg.. walaupun beraya 2 rumah jer tp meriah sangat.. gambo sempat amik sikit jer sbb mak busy layan anak2 ngan makan2.. hahaha...


4 comments:

Aktiviti bersama family,

Syawal 2016 :: 1st Day Raya di Sedenak!!

July 11, 2016 Ibu Dilah 4 Comments

Assalamualaikum

Hai korang.. arini dah start naik keje semula.. boring kannn.. mood raya tak hilang lagi.. rasa lemau jer bila masuk keje balik.. hahaha..

Tahun ni kitorg beraya di Sedenak, Kulai  dulu.. turn #rayabelahsuami la kiranya ni.. hihi... tapi tak meriah sangat sbb ni kira 2nd time beraya kat sedenak.. tak ramai org.. biasa kalau raya belah ayahwan ni, kitorg balik beraya kat air itam muor.. rumah nenek ayahwan.. kat sana baru la meriah sgt.. betul2 rasa suasana beraya kat kampung...


gambar habis baik dah ni.. haha

Tema baju tahun ni kaler mak ko ijo.. hahaha.. kaler hijau la.. ramai pulak yg pakai tema baju emerald green ni kannn... xpela.. ape adehal kannn..  tahun ni jugak sempat la nak bergambar2 di pagi raya.. sbb xde org sgt kat rumah kan.. xdela bizi nak siapkan itu ini.. tu yg sempat pasang badan dan amik2 gambo.. hahaha..

Jom layan gambar jer la.. ngan ragam anak2 ni yg susah nak bagi kerjasama.. anak2 kecik ni ikut mood diorg jugak.. kadang bila ajak bergambar bukan main suke.. kadang boohh layannn mak nye nak bergambar... hahhaha... ikut nasib la....






Tapi paling rilex si kecik fattah anas la... dia tak banyak ragam nak merengek2 mcm abg faris... tapiiii dia x reti duk diam... aktiviti dia paling senang.. kalo tak makan dia akan jelajah keliling rumahhh.. penat maknye nak mengejor jer... tu yg maknye dah kurus sikit.. hahaha.. (perasan sendirik)




susah betul nak amik gambo elok2 3 beradik ni.. huhu

OKlah.. di kesempatan ni. dilah nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI DAN MAAF ZAHIR DAN BATIN kepada semua sahabat2 dilah, samaada yg betul2 mengenali dilah atau hanya kenal di alam maya..  ramai jugak yg kenal di alam maya ni tp x penah jumpa.. Ada rezeki nanti kita jumpa ye.. begitu juga kepada pembaca blog ni, walaupun blog ni hanya suam2 kuku jer... ada ke org yg baca??? hahaha..

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR DAN BATIN

dari,
IbuDILAH, 
AyahWAN.
KakakIMANI, 
AbgFARIS,
AdikFATTAHANAS

4 comments:

Hari Raya,

Persiapan Menyambut Bulan Syawal

July 01, 2016 Ibu Dilah 3 Comments

Assalamualaikum

Hai korang.. arini last day keje sebelum cuti seminggu utk beraya.. biasala, bila dah hujung2 ni mood nak keje pun dah ke kampung.. hahaha (bukan ke laut ehh) Ada ke yg dah start cuti raya?? kalau kat johor ni yg mana keje gomen tu dah start cuti arini..

Jom kita sembang2 pasal persediaan raya.. tengah boring ni.. asyik dok menguap jer ni.. ngantuk weii.. padahal dok dengar radio ni.. hahaha... tu yg nak menyembang jer rasanya ni..

Macamana persiapan raya korang?? rumah dah siap kemas? baju raya dah setel semua? kuih raya dah buat?? or beli jer?? bila korang balik raya?? balik raya rumah parents sendiri ke or turn rumah in law kali ni?? hamboiii.. banyaknye soklan..
Ok.. meh dilah citer pasal persiapan raya kitorg ye.. 

Rumah dah siap kemas??
rumah belum siap kemas lagi.. tinggal area dapur ngan porch.. then hall tu nanti tinggal susun balik sofa.. dapur tu sbb ayahwan nak setelkan sikit lagi renovation kat extended kitchen tu.. so dah setel baru la boleh kemas betul2.. weekend ni setelkan semua la

Baju Raya dah setel??
Baju anak2 kira dah setel la.. baju t-shirt ayahwan pun dah setel.. kalau dia nak pun tinggal tambah sehelai lagi dan beli seluar..  baju dilah?? ada 2 pasang jer baju baru. tu pun esok baru boleh amik baju kurung + baju melayu kat tailor.. cukup la 2 pasang tu, then pakai la baju last year.. dah jadi mak2 ni memang lebihkan baju anak2 jer.. nanti tinggal cari tudung jer..

masa ni baju kakak jer banyak.. baju abg paling sikit.. skrg ni dah top up baju abg ngan baby..

Kuih raya dah buat?? or beli jer??
Setakat ni semuanya beli jerrr.. hahaha.. ada 3 jenis aritu masa balik sedenak tolong kakak ipar wat kuih raya. so dia bagi la 3 bekas kecik. ada yg tempah kat bunda dilah jer.. dia tgh rajin wat kuih raya, so anak2 tempah kat bunda jer.. mcm terbalik lak kan, patut anak watkan utk mak.. hahaha.. ala, ni kira beli jugak kat bunda tau.. so setakat ni dah ada 9 jenis kuih.. huhu

- tart nenas (1 SIL bagi +  1 order kat bunda)
- chocolate chip cookies (1 SIL bagi)
- biskut sarang semut (order kat bunda)
- rempenyek 
- kerepek pedas
- popia serunding (ayahwan beli)
- almond london (order kat opismate)
- strawberry stick cookies (order kat opismate)

Kalau sempat rasanya nak wat cornflakes coklat ngan popia nestum.. tu pun kalau sempat la.. nak mengemas lagi kannn.. huhu

Bila balik raya?? raya mana??
Tahun ni turn raya rumah MIL. kali ni diorg nak raya kat sedenak jer.. family makin besar,  lagipun adik ipar dah start keje kan.. raya ke 3 baru dpt cuti. so kita raya kat sedenak jer la.. kalau sebelum2 ni kalau turn raya umah in law memang kitorg balik kampung nenek ayahwan kat air itam, muar.

So sebab dekat jer rasanya hari selasa pagi baru balik sedenak.. setelkan rumah dulu. then raya ke 2 tghari or pagi baru balik melaka. minta2 balik pagi la... hahaha.. kalau turn raya melaka confirm esok dah balik.. haha..

Hope apa yg dirancang ni semua berjalan dengan lancar la.. untuk korang yg dah nak balik kampung tu, berhati2 di jalan raya ye.. jalan sure jem.. so sila la jadi pemandu yg berhemah.. Lastly...

SELAMAT HARI RAYA KORANG!! 








3 comments: