Kambing Bakar ARGUS Memang Terbaikkk!!!

July 26, 2016

Assalamualaikum

Sape suka makan kambing???  tak kira la kambing bakar?? sape suke boleh sep sikit ngan dilah.. hihihi.. sejak 3,4 tahun kebelakangan ni dilah dah mula suka sgt makan kambing.. dulu memag tak penah makan kambing.. rasa mcmmmm.. hurmmm.. ape ek?? rasa bau kambing tu kot yg buat xde rasa teringin nak makan kambing.... huhu


Tapi sejak dah bekerja dan dah kawen ni.. suke pulak makan kambing.. tak kira la kambing bakar ke, kambing golek, beriyani kambing, nasi arab kambing, semua nya dilah dah boleh makan..  hahaha....



Weekend lepas pegi open house rumah makcik ayahwan.. ada pulak kambing bakar.. perghhhh.. memang layan sangat la sbb rasanya dah lama tak makan kambing bakar ni.. apa yg special nye kambing bakar ni??? Rasa dia sedapppp sangaatttttt2 tauuu.. makan macam tu jer pun dah sedap.. tak yah letak sos blackpapper tu pun dah umppphhhh sangat.. adehh.. ngences pulak bila ingat balik ni..


Bayangkan la, satu tray ni tak sempat nak penuh.. kejap jer licin.. letak letak.. abis lagi.. laju jer memasing makan kan.. tak letak sos pun dah rasa sedap sesangat.. memang betul2 meresap la bahan2 perapan tu dlm kambing ni.. memang terbaikkkkkk sangat..




Kambing bakar ni husband kakak ipar dilah (kakak ayahwan) yg buat.. kira biras la.. diorg ni kalau balik kampung suke wat BBQ.. so kira dah biasa la makan BBQ guna bahan perapan yg sama ngan kambing ni.. memang sedap sgt la.. cuma utk kambing bakar ni jarang2 la dapat makan kannnn...



Actually, abglong (biras dilah) ni memang dah selalu amik tempahan utk kambing bakar dan ikan2.. ramai jer yg kenal dia selalu tempah utk majlis2 tertentu.. buat part time kan.. tp baru skrg ni nak rasa mcm nak dikomersialkan.. ecehhh.. tu yg baru wat #kambingbakarargus.. hehe

Kalau korang nak tau, tempahan untuk kambing bakar ni bukan sikit2 tau.. mcm kat rumah makcik ayahwan ni, diorg order 70kg kambing bakar tau.. perghhhh.. memang dari pagi sampai petang la duk bakar kambing jer.. huhu..






So sape2 yg berminat nak order kambing bakar untuk apa2 majlis boleh la contact husband SIL dilah ni ye.. nak order utk open house pun boleh.. harga dijamin sangat berpatutan dan berbaloi dengan rasa yg sangat sedap tu... huhu

Argus 014-3223136/ 016-4493136

Facebook : Kambing Bakar ARGUS


You Might Also Like

0 komen