Aktiviti bersama family,

Syawal 2016 :: 1st Day Raya di Sedenak!!

July 11, 2016 Ibu Dilah 4 Comments

Assalamualaikum

Hai korang.. arini dah start naik keje semula.. boring kannn.. mood raya tak hilang lagi.. rasa lemau jer bila masuk keje balik.. hahaha..

Tahun ni kitorg beraya di Sedenak, Kulai  dulu.. turn #rayabelahsuami la kiranya ni.. hihi... tapi tak meriah sangat sbb ni kira 2nd time beraya kat sedenak.. tak ramai org.. biasa kalau raya belah ayahwan ni, kitorg balik beraya kat air itam muor.. rumah nenek ayahwan.. kat sana baru la meriah sgt.. betul2 rasa suasana beraya kat kampung...


gambar habis baik dah ni.. haha

Tema baju tahun ni kaler mak ko ijo.. hahaha.. kaler hijau la.. ramai pulak yg pakai tema baju emerald green ni kannn... xpela.. ape adehal kannn..  tahun ni jugak sempat la nak bergambar2 di pagi raya.. sbb xde org sgt kat rumah kan.. xdela bizi nak siapkan itu ini.. tu yg sempat pasang badan dan amik2 gambo.. hahaha..

Jom layan gambar jer la.. ngan ragam anak2 ni yg susah nak bagi kerjasama.. anak2 kecik ni ikut mood diorg jugak.. kadang bila ajak bergambar bukan main suke.. kadang boohh layannn mak nye nak bergambar... hahhaha... ikut nasib la....






Tapi paling rilex si kecik fattah anas la... dia tak banyak ragam nak merengek2 mcm abg faris... tapiiii dia x reti duk diam... aktiviti dia paling senang.. kalo tak makan dia akan jelajah keliling rumahhh.. penat maknye nak mengejor jer... tu yg maknye dah kurus sikit.. hahaha.. (perasan sendirik)




susah betul nak amik gambo elok2 3 beradik ni.. huhu

OKlah.. di kesempatan ni. dilah nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI DAN MAAF ZAHIR DAN BATIN kepada semua sahabat2 dilah, samaada yg betul2 mengenali dilah atau hanya kenal di alam maya..  ramai jugak yg kenal di alam maya ni tp x penah jumpa.. Ada rezeki nanti kita jumpa ye.. begitu juga kepada pembaca blog ni, walaupun blog ni hanya suam2 kuku jer... ada ke org yg baca??? hahaha..

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR DAN BATIN

dari,
IbuDILAH, 
AyahWAN.
KakakIMANI, 
AbgFARIS,
AdikFATTAHANAS

You Might Also Like

4 comments:

  1. salam lebaran ibu dilah...
    tahun ni ramai pakai hijau dengan biru tau...
    hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam lebaran kak rin.. aah..tahun ni ramai pakai hijau kan... hehe

      Delete
  2. selamat hari rya ibu Dilah. cantik kaler semua sedondon je takde campur campur ijau

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya jugak mommy cici.. kitorg beli kain dan tempah baju melayu tu.. tu yg sama jer..

      Delete