Cerita ibu,

Annual Dinner 2016

October 05, 2016 Ibu Dilah 0 Comments


Assalamualaikum

Hari Sabtu lepas, 1 Oktober 2016, company Dilah buat Annual Dinner di KSL City Hotel di JB. Kalau diikutkan, Dilah ni jarang join aktiviti company.. sbb ada anak kecik ni susah nak tinggal.. ayah wan tak boleh nak handle baby yg masih kecik dan breastfeed lagi..

Annual Dinner last year Dilah dapat join sbb Dilah hantar baby kat rumah kawan Dilah.. mintak dia tolong jaga fattah anas dan Dilah bagi la upah kat dia.. lagi2 time tu fattah anas baru 5 bulan kalau tak silap.. so mmg fully bf lagi.. bila confirm ada org jaga baru dilah boleh pegi dinner tu..

Tahun ni pun pikir banyak kali nak pegi ke tidak.. sbb KSL City tu boleh tahan susah nak parking.. lagi2 area tengah bandar.. dilah pun tak berapa familiar sgt area sana.. dinner pulak confirm la habis kul 12 tgh malam kan.. macamana pulak ayah wan nak handle anak2 yg 3 org tu?? Last minute Dilah decided utk booking bilik hotel jer kat KSL City tu.. senang la sikit.. lagi2 fattah anas dah 1thn stgh ni dah tak susah sgt nak handle dia.. janji bagi dia makan jer.. dia takde merengek nak susu.. huhu..

Makanya.. dapat la Dilah pegi annual dinner tahun ni.. sbb confirm pegi last minute, so beli baju pun last minute la.. sehari sebelum dinner tu baru beli.. haha.. tu pun nasib baik ada size dan design yg berkenan sikit.. kalau tak x tau la nak pakai baju apa.. hahaha...

So, jom la layan kan gambar yg tak seberapa ni.. gambar pun tak clear sgt dan kelam jer.. lighting aritu memang malap jer.. so gambar semua kelam jer.. sedihhh.. huhu.. dah la last minute masuk ballroom.. jadi la ada jugak gambar kenang2an sikit kannn.. hihi...










4 jam sebelum dinner bermula, ada kejadian yg tak diingini terjadi.. apa dia?? nanti dilah ceritakan kat next entry ya.. hihi

You Might Also Like

0 comments: