Cerita ibu

Welcome October !!

October 04, 2016 Ibu Dilah 0 Comments


Assalamualaikum

Welcome October!!!
Wahhh.. kejap jer dah masuk bulan oktober kan... lagi 3 bulan jer lagi dah nak hujung tahun... hehehe.. bulan ni ada macam2 aktiviti yg telah dirancang dan yg tak dirancang.. so far ni aktiviti yg dah berjalan...

1) Annual Dinner HID Global 2016 - done
2) Weekend Gateaway (KSL City Resort) - done
3) Faris Zakwan turns 4 - 7 Oct
4) Celebrate birthday Faris - soon (with family)
5) Weeding kawan ayah Wan


So far ni yg plan.. yg unplanned tu confirm tak masuk dalam list lagi kan.. hehe.. tapi yg weekend gateaway tu uplanned sebenarnya.. last minute punya plan.. tapi alhamdulillah... berbaloi bila anak2 semua happy...

Annual Dinner company

Hopefully mood bulan ni elok la sikit. banyak aktiviti nak share kat blog ni.. hehehe.. dah beberapa entry dah boleh draft ni.. so harap la sangat mood jangan ke laut ye.. hehehe... 

Ok la.. tunggu next entry ya..


You Might Also Like

0 comments: