Nuttela Crepe Cake by AzieNad Cakelicious

December 15, 2016


Assalamualaikum
Last week kan kitorg pergi bercuti ke Perak.. alang-alang nak ke Ipoh tu, Dilah roger2 la ex-officemate Dilah yg dulu sama2 keje kat company Dilah keje skrg ni.. Nad @ Azie ni benti resign sbb nak ikut husband dia.. skrg diorg dah berpindah ke Ipoh, dekat sangat dengan Lost World Of Tambun tu..

Skrg ni dia tak keje office lagi.. tapiiiiii skrg dia jadi baker… huawaaaa.. ni yg nak citer ni.. slalu la Nampak dia upload gambar-gambar kek yg sedap2.. Dilah ni pulak memang jenis suka makan kek dan desert2 ni.. so memang terliurrrr sangat la bila tengok kek2 yg nad buat ni…


So bila family Dilah planning nak wat family trip ke Perak dan Ipoh ni, cepat2 la dilah whatsapp nad.. nak order kek.. konon2 untuk birthday diri sendiri ngan anniversary kitorg aritu la.. hahaha… poyo kan order kek utk diri sendiri.. hahaha.. tu reason jer… kalau bukan sebab birthday pun memang dilah nak order jugakkk.. hehe..



So.. ni la dia kek yg Dilah order aritu.. Chocolate Nuttela Crepe Cake… kek ni jenis mille crepe.. rasanya… Ya Allah… sedap sesangattttttttttttttttt tauuu… langsung tak muak.. makan tak leh benti pulak.. lagi -lagi makan time sejuk-sejuk... adohaiii.. lagi best, Ayah Wan tu jenis tak berapa minat makan kek2 ni.. tp dia cakap kek ni sedap sangat… laju jer dia makan, siap bertambah2… hahaha.. very recommended la…. Terliorrr bila diingat2 balik tau.. hehe





Selain Nuttela Crepe Cake ni, ada beberapa lagi flavour lain untuk mille crepe ni.. ada durian crepe cake, strawberry crepe cake, mango crepe cake.. selain crepe cake ni, kek jenis lain2 lagi pun ada jugak.. fondant cake ada, deco cake yg berbunga2 pun ada.. macam2 ada la.. kalau korang nak tengok cake apa yg ada boleh pegi tengok Instagram dan facebook nad ye..



Instagram : AzieNad Cakelicious
Facebook :  AzieNad Cakelicious

So far memang puas hati sangat la order kek dengan nad ni.. next time kalau nak ke berjalan ke utara boleh order lagi la.. lagipun rumah nad ni senang jer nak cari, 5min jer dari EXIT TOL IPOH tu.. hahhh.. dekat sangat kannn… so korang2 yg area Ipoh tu kalau nak order kek boleh la contact nad ya.. oh ya.. bawah ni contact number nad ya…

No tel : 019-9213522 (Nadzirah)   







You Might Also Like

1 komen