#31dayschallengebyjdtblogger,

31 Days Challenge by JDT Blogger - Day 13

January 17, 2017 Ibu Dilah 3 Comments


Assalamualaikum

10 Perkara yg disukai dan tidak

Alhamdulillah.. dah masuk hari ke 13 dah hari ni.. hampir separuh cabaran telah Berjaya Dilah sahut cabaran untuk update setiap hari.. hehe.. tajuk hari ni seperti di atas, Dilah mulakan dengan perkara yg Dilah suka dulu dan kemudian yg Dilah tak suka ya..


10 perkara yg disukai
1) Buat dessert dan makan dessert/cake
2) Bawak kereta laju tapi berhemah.. hahaha
3) Membaca novel or melalui internet
4) Ambil gambar
5) Alam semula jadi dan tempat yg tenang – gunung-ganang, air terjun, pantai, sejuk… etc
6) Design dan art
7) Dengar music/radio
8) Travel
9) Jalan-jalan cari makan
10) Nyanyi dalam kereta.. hhahaha


10 perkara yg tak disukai
1) Makan tak habis / membazir
2) Orang bawak kereta slow tapi bawak line kanan sekali
3) Org yg suka komplen jer.. asyik pikir negative jer pada org lain/ benda lain.
4) Bau asap rokok dan perokok.
5) Tempat yg bising dan crowded
6) Baju tak sempat nak basuh dan tak sempat lipat
7) Bercuti tanpa planning
8) Panas
9) Rumah bersepah
10) Org yg ego dan cerewet

#31dayschallengebyjdtblogger
#jdtblogger



You Might Also Like

3 comments:

  1. wahhh tahniah dilah..thanks for your support..masih tak culas walau sehari..hehehe

    ReplyDelete
  2. Lama dah Rose tak jalan-jalan cari makan ni..

    ReplyDelete
  3. kita pun suka ambil gambar XD


    http://edrinazulkafli.blogspot.my/2017/01/day-13-10-perkara-disukai-dan-tidak.html

    ReplyDelete