#31dayschallengebyjdtblogger,

31 Days Challenge by JDT Blogger - Day 17

January 22, 2017 Ibu Dilah 0 Comments


Assalamualaikum

Kenangan Pahit

Tajuk cabaran kali ni boleh tahan pening kepala nak pikir nak tulis apa.. tu yg lambat up entry tu tambahan ari jumaat tu busy so tak sempat nak buat draft dulu.. hahaha.. alasan yg kuat ni.. 


Ok.. kalau nak citer kenangan pahit ni tak rasanya mcm tak banyak kottt.. ke boleh cakap taka da pun boleh jugak kotttt… macam tak ada kenangan yg boleh dikategorikan sebagai kenangan pahit.. acaner tu???

Hmm.. maybe ada kot satu kenangan yg boleh dikira pahit sikit.. pasal clash dgn ex bf dilah dulu.. tapi rasanya cam x best pulak nak story kat sini.. so senang citer tu la kenangan pahit dilah tapi biar lah rahsia ceritanya.. 

Aci tak wat entry cam ni.. kira pass la yee.. hehe..

#31dayschallengebyjdtblogger
#jdtblogger 

You Might Also Like

0 comments: