31 Days Challenge by JDT Blogger - Day 20

January 24, 2017




Assalamualaikum

Tempat yg ingin dilawati

Kalau listkan memang banyak tempat yg teringin Dilah pergi… tapi nanti panjang pulak list ni… hahaha.. so kita bagi shortlist jer la ye.. short pun tak berapa short la.. Cuma duit jer yg short tu yg tak sampai2 lagi.. hahhaa


Wishlist tempat yg ingin dilawati;

1) Mekah dan Madinah – pegi umrah

2) Negara Jepun – sebab suka dengan budaya diorg yg sangat bersih dan teratur.. 

3) Sabah – banyak tempat menarik di Sabah yg betul2 kena dgn jiwa dilah yg suka kan keindahan alam semulajadi,  pulau2 yg cantic, gunung kinabalu, hot spring, mini new zealand.

4) Langkawi – sama mcm sabah.. nak island hoping, naik cabel car + shopping..

No 1 dan 2 tu ntah bila la boleh pegi kan.. sementara tu kita try capai target pegi sabah dan Langkawi dulu ye... actually, Langkawi tu penah pegi dulu masa sekolah rendah.. kali ni nak pegi dengan family pulak...

Hahh... korang pulak nak pegi mana??

Teruskan support JDT Blogger ya...
 
#31dayschallengebyjdtblogger
#jdtblogger



You Might Also Like

1 komen