#31dayschallengebyjdtblogger,

31 Days Challenge by JDT Blogger - Day 21

January 25, 2017 Ibu Dilah 2 Comments




Assalamualaikum

Makanan kegemaran selain makanan Melayu

Wahhh..kejap jer dah masuk day 21.. tinggal 1/3 jer lagi nak teruskan cabaran dari jdt blogger ni.. mcm tak caye dilah masih mampu lagi update tiap2 hari.. hihi..

Ok.. kalau bab makan-makan ni memang Dilah suka.. tak kira la makanan melayu ke, jawa ke or western food..  semua dilah suka… hahaha.. tapi kali ni nak bagitau makanan kegemaran selain makanan melayu..


1) Chicken chop
2) Dominos Pizza – classified chicken
3) Burger
4) Spegetti Bolognese / Cabonara
5) Nasi Arab – aci kannnn.. ni makanan arab kan.. hihi
6) cheesecake

Amboiiiii.. kalau bab makan tak bagitau nak bape pun boleh listkan banyak2 kannnn… bukan main banyak lagi makanan kegemaran Dilah ye.. ni pun kalau boleh nak tulis lagi banyak tapi tiba-tiba lupa pulak apa lagi makanan yg suka makan.. hahaha…

#31dayschallengebyjdtblogger
#jdtblogger


You Might Also Like

2 comments: