#31dayschallengebyjdtblogger,

31 Days Challenge by JDT Blogger - Day 22

January 26, 2017 Ibu Dilah 2 Comments


Assalamualaikum

Bila Start Berblogging 


Kalau ikut history dilah start buat blog Januari 2012.. tapi baru ada 1 entry jer terus senyap tak update2 blog.. sebabnya lepas dari tu dilah pregnant faris zakwan.. so terus lenyap mood untuk berblogging....

Dah hujung2 pregnant  tu selalu la search pasal pengalaman bersalin org sbb dia nak try VBAC. so bila asyik baca blog org lain jer tetiba rasa macam nak tulis blog balik.. padahal time tu password semua dah terlupa.. hahaha....

So senang cakap dilah mula berblogging dalam bulan September 2012 sebulan sebelum bersalin.. lepas bersalin tu memang banyak share cerita pasal breastfeeding dan faris zakwan dan kakak imani jer la.. haha

Tu la kisah bila dan bagaimana dilah boleh terjebak dengan menulis blog ni.. tahun ni masuk tahun ke 5 blog ceriteraibu.blogspot.com..

Teruskan support JDT Blogger ya..

#31dayschallengebyjdtblogger
#jdtblogger


You Might Also Like

2 comments:

  1. hehehe bila dah ada anak2 banyak bedan nak share kat blog kan.. keep on blogging dilah!

    ReplyDelete
  2. hehe . bestnya . suka tengok blog ni , meriah !

    http://kaknajourney.blogspot.my/2017/01/day-22-31-days-challenge-by-jdt-blogger_26.html

    ReplyDelete