31 Days Challenge by JDT Blogger - Day 3

January 07, 2017



ASSALAMUALAIKUM


BERGAMBAR DENGAN KAWAN 

Cabaran hari ke tiga ni BERGAMBAR DENGAN KAWAN.. Meh tengok siapa kawan Dilah ni..
 
 
Nama kawan Dilah ni Kak Rafidah.. dia ni ofismate Dilah.. tapi kitorg jarang keluar makan sama sebab dia department lain dan table pun jauh sikit.... Tapiiii kitorg ni boleh ngam sebab banyak persamaan dan minat yg sama...
 
Masa mula2 berjinak-jinak dengan babywearing pun kak Pidah ni la yg introduce kan kat Dilah.. dia admin Selat Tebrau Babywearers.. so banyak la dia share ngan dilah pasal ilmu babywearing tu.. selain tu, kitorg banyak sharing pasal parenting.. kalau ada pape masalah biasa Dilah citer ngan dia.. dia pun sama.. saling tukar pendapat mengenai banyak perkara...
 
Persamaan kitorg - sangat support babywearing, breastfeeding, bento.. dari bidang yg sama iaitu engineering, sama2 engineer kat kilang ni.. haha.. mak anak 3. perwatakan pun tak banyak beza dan minat pun banyak yg sama.. tu sebab Dilah boleh cerita apa shj ngan dia.. sebab Dilah ni takde kawan yg betul2 rapat.. tapi ngan kak Pidah ni jer la yg senang Dilah cerita apa shj pasal family dan anak-anak..
 
Ok,, setel cabaran untuk hari ni.. esok tajuk apa pulak ye??
 
#31dayschallengebyjdtblogger
#jdtblogger
 




You Might Also Like

7 komen

  1. Semoga persahabatan yg terjalin kekal sampai bila2 hendaknya. Selamat bersegmen sis :)

    ReplyDelete
  2. woww!! dah day 3 !! dah follow sini... jom komen sini jom http://www.yayacendana.com/2017/01/31-days-challenge-by-jdt-blogger-day-3.html

    ReplyDelete
  3. ooo opismet pid eh..tak perasan dilah hari tu..kalau tak boleh hai2 hehehe..

    ReplyDelete
  4. saya pun join jugak selat tebrau babywear tu. tapi dah lama tak aktif :)

    http://www.kasihjuju.com/2017/01/31-days-challenge-by-jdt-blogger-day-4.html

    ReplyDelete
  5. http://muslimahsejati96.blogspot.my/2017/01/31-days-challenge-day-3.html?m=1

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum dilah...semoga berjaya yer...mama dtg singgah ke sini...:)

    ReplyDelete
  7. datang melawat kengkawan :)


    *drop by from: http://edrinazulkafli.blogspot.my/2017/01/day-3-gambar-dengan-kawan.html

    ReplyDelete