31 Days Challenge by JDT Blogger - Day 6

January 10, 2017


Assalamualaikum

Gambar bermake up @ tanpa make up

Huawaaaa... cabaran hari ni boleh tahan susah gak bagi Dilah.. sebab apa?? Sebabnya Dilah ni kan jenis yg tak reti nak bermake up.. so celah mana la nak dapat gambar yg bermake up tu??? Hahhaha..

Ok.. tak yah kusut2.. kalau nak gambar make up boleh cari gambar kawen.. tu jer kot gambar yg Dilah betul2 bermake up.. hahaha..

Gambar tanpa make up.

Dilah kalau pegi keje atau keluar berjalan2 biasanya pakai bedak baby jer.. kalau rajin sikit pakai la BB cushion.. tu pun kalau rajin la.. hahaha.. then calit la ngan lipbalm sikit.. or lipstik sikit bg tak nampak pucat bibir tu.. hehe.. simple jer kannn...


Gambar bermake up


Ni la gambar bermake up Dilah time Dilah kawen.. memang cakap kat mak andam tu nak make up yg simple2 dan tak tebal.. biar nampak natural jer... hehe..

Ok.. setel jugak cabaran arini.. penat pikir nak letak gambar mana tau.. hehe

#31dayschallengebyjdtblogger
#jdtblogger


You Might Also Like

2 komen

  1. sweetnya gmbar,,hehe,,,

    dah komen...
    jom ke entry wawa plak dan komen

    http://www.wawaashiharaa.com/2017/01/31-days-challenge-by-jdt-blogger-day-6.html

    ReplyDelete
  2. lawaaaa :)


    http://edrinazulkafli.blogspot.my/2017/01/day-6-makeup-vs-no-makeup.html

    ReplyDelete