#31dayschallengebyjdtblogger,

31 Days Challenge by JDT Blogger - Day 7

January 11, 2017 Ibu Dilah 5 Comments


Assalamualaikum

Yeahhh.. dah sampai hari ke 7 dah challenge ni.. macam tak sangka Dilah masih boleh update lagi sampai hari ni.. hihi.. ok, tajuk arini senang jer kotttt.. hehehe

Sekarang tengah buat apa??


Ok.. sekarang ni tengah update blog sambil2 blogwalking blog kawan2.. yela.. masa lunch hour ni jer la sempat nak update dan blogwalking.. tapi kalau makan kat luar memang tak sempat jugak.. arini lunch kat opis jer.. dilah bawak bekal, so ada la masa sikit kan...

Korang.. dilah kan selalu jer blogwalking blog kawan2 ni, tapi jangan kecik hati ye kalau dilah tak komen.. hehe.. kadang sebab duk baca laju2 nak kejar masa.. tu yg tak sempat tinggal komen.. hehehe.. lagi-lagi kalau ada tulis entry jugak, memang tak banyak la round blog kawan2.. hehe

yeahhh... dah siap cabaran arini.. senang sangat la.. hehehe...
tapi sori duk tepek gambar yg sama ni sbb takde gambar lain nak letak.. hahaha

Esok tajuk apa pulak ya??

#31dayschallengebyjdtblogger
#jdtblogger 


You Might Also Like

5 comments:

  1. Salam kenal Ibu Dilah.
    Cik Ila dah follow G+ ye...senang nak usha entri baru.

    ReplyDelete
  2. hoyeahhhh..chaiyok2 ibu dilah.. 24 days to go.. hehehe

    ReplyDelete
  3. Semoga Dilah berjaya menyiapkan cabaran ini.. Best of luck.. =)

    ReplyDelete
  4. tengah blogwalking sekarang. time ni nak rehat dari study. heheh


    *drop by from: http://edrinazulkafli.blogspot.my/2017/01/day-7-aktiviti-saat-ini.html

    ReplyDelete
  5. kena tgglkan komen juga...hehe

    dah komen... jom komen sini plak

    http://www.wawaashiharaa.com/2017/01/31-days-challenge-by-jdt-blogger-day-7.html

    ReplyDelete