#31dayschallengebyjdtblogger,

31 Days Challenge by JDT Blogger - Day 8

January 12, 2017 Ibu Dilah 4 Comments


Assalamualaikum

Gambar makanan yang sedang dimakan

Hurmmm... kalau sekarang ni bukan tengah makan macamana ye?? hehehe... 
kalau tak makan terpaksa la kita cari makanan untuk di makan... ohhhh... dasar sangat kannnn.. hehehe

Skrg ni time lunch hour.. so ni la yg Dilah makan tadi.. bukan skrg la.. dah habis makan baru la boleh upload kat sini kannn... hehehe

Actually, Dilah jarang tapau makanan kat kantin masa pagi.. biasa dilah tapau utk lunch dalam kul 12 lebih.. tp harini sebab dah lapar sangat terpaksa turun gi kantin cari kuih... sekali tengok ada mee rebus.. nampak menyelerakan.. so Dilah tapau mee rebus untuk makan lunch...

Makanan kat kantin ni rasa dia biasa-biasa jer.. kadang2 dah boring asyik makan menu sama jer.. lauk sama.. rasa pun xdela sedap sangat.. tapi murah.. tapi hari ni tukar selera beli mee rebus ni pulak... tak nak la menaruh harapan yg tinggi menggunung sbb tau dah makanan yg diorg jual ni biasa-biasa jer...


Tapiiii.... kali ni Dilah silappp... mee rebus ni sedap sangat pada Dilah.. rasa kuah dia tu memang sedap dan pekat..  tak sia-sia Dilah try beli hari ni.. so next time boleh la beli lagi mee rebus ni... Alhamdulillahhhh... ada gak menu lain yg sedap kann.. hihi..

ok.. tu je la yg dilah makan sblm entry ni ditulis..
Nantikan tajuk cabaran hari ke 9 pula ye esok..
daaa...

#31dayschallengebyjdtblogger
#jdtblogger

You Might Also Like

4 comments:

  1. Tengok gambar pun dah nampak sedap :)

    ReplyDelete
  2. nampak sedap gila :D

    http://edrinazulkafli.blogspot.my/2017/01/day-8-gambar-makanan-yang-sedang-dimakan.html

    ReplyDelete
  3. sedapnya mee rebus,,,,

    done komen...
    jemput baca dan komen entry wawa
    http://www.wawaashiharaa.com/2017/01/31-days-challenge-by-jdt-blogger-day-8.html

    ReplyDelete