#31dayschallengebyjdtblogger,

31 Days Challenge by JDT Blogger

January 05, 2017 Ibu Dilah 2 Comments


Assalamualaikum



Sempena tahun baru ni Dilah nak mencabar diri sendiri untuk join 31 Days Challenge by JDT Blogger.. Wahhhh… teruja Dilah tau.. lagi2 JDT Blogger yg buat challenge ni.. so harus la Dilah support kann.. memang dah lama teringin nak berkenalan dengan blogger2 dari Johor ni.. hihihi.. tapi kalau bukan blogger dari Johor pun boleh join jugakk..
 
http://www.wawaashiharaa.com/2017/01/31-days-challenge-by-jdt-blogger.html





Syarat join 31 Days Challenge by JDT Blogger :

1. Post entry menggunakan tajuk "31 Days Challenge by JDT Blogger"
2. Like page  --> JDT Blogger
3. Save and Copy banner di atas dan backlink semula ke ENTRI INI.
4. Paste LINK JOIN ANDA di ruangan komen dibawah


Cara buat  31 Days Challenge by JDT Blogger :

1. Buat 1 entry 1 tajuk setiap hari mengikut urutan no di atas selama 31 hari (31 entry) 
2. Kumpulkan link entry dari 1- 31days di LINK JOIN ANDA untuk semakan
3. Sertakan sekali hashtag #jdtblogger #31dayschallengebyjdtblogger di setiap entry

** Boleh juga post status/gambar mengikut tajuk dari 1-31days itu dan beserta hashtag #jdtblogger #31dayschallengebyjdtblogger

** 31 Days Challenge by JDT Blogger bermula harini ini iaitu 5 Januari 2017 - 4 Februari 2017

TARIKH TAMAT

4 Februari 2017

Ada hadiah menarik utk blogger bertuah..


So kalau korang nak join pun boleh jugak.. boleh klik kat gambar tu ye untuk mengetahui lebih lanjut cara nak join ye..
Doakan Dilah Berjaya update blog untuk 31 Days Challenge by JDT Blogger yer… hihi..
#jdtblogger #31dayschallengebyjdtblogger

You Might Also Like

2 comments:

  1. selamat bersegmen Dilah. Ana dah follow Dilah balik. Jemput join GA Ana nanti.:)

    ReplyDelete
  2. thanks join :)

    paste link entry kat post status page JDT Blogger mengikut hari ye :)

    ReplyDelete