31 Days Challenge by JDT Blogger - Day 27

February 01, 2017


Assalamualaikum

Gajet saya
Gajet saya tak banyak.. hanya ada satu dan satu sahaja.. haha.. dilah bukan kaki gajet.. so ada 1 jer harta ni guna seeloknya.. selagi tak rosak tak akan ditukar.. walaupun kadang2 tengok henpon baru mcm tergoda-goda ai tau… tapi masih mampu menahan napsu.. hahaha…

Penah sekali dulu henpon dilah problem.. screen tu sampai tak bercahaya tp still boleh receive call dan message.. tapi kena pegi bawah cahaya la, bawah lampu ke baru la nampak dan boleh baca msg.. dah la time tu tengah tunggu hari nak bersalin.. sayang beno nak tukar baru.. akhirnya lepas bersalin baru ayah wan belikan henpon baru.. kalau tidak, mesti pakai lagi henpon tu.. kahkhakahhh.. kedekut sungguh ni…

So skrg ni hanya ni la henpon kesayangan dilah nan satu.. henpon SAMSUNG – NOTE 2.. lama giler kannnn.. tak up to date langsung… sayang la nak tukar.. banyak lagi keperluan lain yg perlu dibeli dari beli henpon… tapi kalau ada rezeki org nak belanja dilah nak HUAWEI P9… hahaha.. amboi sangat kan.. kedekut tapi nak yg mahal jer… hihi..

Okla.. teruskan support dilah untuk selesaikan cabaran dari JDT Blogger ni.. sikit jer lagi nak habis… tak sangka dilah dah Berjaya mengikuti cabaran ni sampai hari ni..

#31dayschallengebyjdtblogger
#jdtblogger

You Might Also Like

0 komen