31 Days Challenge by JDT Blogger - Day 29

February 03, 2017


Assalamualaikum



Hari ni anak-anak pagi-pagi dah meragam..ada jer yg tak kena.. tengah bersiap2 nak pegi keje, yg kakak komplen tak nak pakai baju ni.. si abg pulak merengek nak menyusu tak de bantal la.. aii.. tu pun boleh jadi masalah kan pada korang.. pelik betul mak tauuu... yg adik pulak time ibu nak mandi time tu la nak menyusu.. meraung2 depan bilik air time ibu mandi.. iskkkk.. iskkk..

Sudahnya nak buat breakfast pun tak sempat.. tu pun plan nak buat yg simple2 jer.. kalau yg leceh2 lagi la x dan... makanya otw hantar anak2 pegi taska pagi tadi singgah je la beli kuih.. so ni je la menu sarapan harini, karipap yg telah selamat dimakan masa tengah drive pegi keje.. hahaha.. sadis betul citer dilah kannn.. sobbbb... sobbbb...
#31dayschallengebyjdtblogger
#jdtblogger

You Might Also Like

0 komen