#31dayschallengebyjdtblogger,

31 Days Challenge by JDT Blogger - Day 30

February 03, 2017 Ibu Dilah 1 Comments




Assalamualaikum


Task arini rasa macam nak buat ucapan hari raya pulak.. hihi.. nebes ai tauuu... hahha...

Terima kasih banyak-banyak pada readers yg selalu membaca blog ceriteraibu.blogspot ni.. walaupun tak ramai followers, tapi masih ramai jugak yg singgah kat blog ni sampai berjuta2 lemon dahhh.. mcm tak caye pun ada tauuu... kalau tengok fofular entry tu pun korang boleh tau kan sape yg selalu singgah ni.. org2 yg cari resepi yg mudah2 dan simple2.. kadang2 rasa macam blog masakan pulak.. hahaha...

Buat followers di instragram @afdilah17 dan facebook juga, terima kasih pada korang semua.. yg sudi melayan akak merapu.. share citer pasal anak2 comel akak tu.. ecehhhh.... ni la dunia mak-mak kan.. takde citer lain mesti pasal anak-anak jer.. pasal diri sendiri dan ayahwan memang tak banyak.. hope korang tak meluat la kalau asyik upload gambar anak jer.. hahaha..

Terima kasih pada semua yg sudi berkawan ngan dilah di alam maya ni.. teruskan support dilah ya..


#31dayschallengebyjdtblogger
#jdtblogger

You Might Also Like

1 comment:

  1. kalau tak kerana wujud JDT blogger tak kenal dilah hehehe

    ReplyDelete