#31dayschallengebyjdtblogger,

31 Days Challenge by JDT Blogger - Day 31

February 04, 2017 Ibu Dilah 1 Comments




Assalamualaikum

Gambar selfie @ bersama orang yang tersayang


Sedihnyaaa.. hari ni last day 31 days challenge by JDT Blogger.. lepas ni xde dah nak update hari2.. muahhaahaa.. tp at least seminggu dpt 4-5 entry pun dah ok sgt dahh kann..

Tapiiii.. banyak lagi plan utk lepas ni.. nak update citer2 yg tertunggak banyak.. haha.. ehhh.. dah melalut pulak..

Task terakhir ni senang jer.. bergambar bersama yg tersayang.. gambar fresh lagi ni.. baru amik.. ni pun fattah anas yg amik gambar sbb dia yg sibuk pegang monopod.. so harap maklum la kalau budak yg pegang, gambar pun jadi huru hara.. haha..

Ok.. walaupun ni last task tapi hope korang terus support team JDT Blogger ya.. thanks korang.. 😘😘

#31dayschallengebyjdtblogger
#jdtblogger

You Might Also Like

1 comment:

  1. tahniah dilah..berjaya sahut cabaran 31 hari..tq support JDT Blogger..

    ReplyDelete