Deeja Cosmetic,

Jom Cantik dengan Deeja Cosmetic

February 17, 2017 Ibu Dilah 1 Comments


Assalamualaikum

Sepanjang hidup 33 tahun ni, Dilah tak pernah lagi pakai apa2 produk kecantikan.. Eh.. bukan tak pernah langsung, ada la 1-2 kali pakai tapi pakai kejap jer.. Mungkin jugak sbb Dilah takde masalah kulit muka sangat, jadi tak amik kisah sangat nak jaga kecantikan muka.. setakat pagi cuci muka guna pencuci muka.. then nak keluar rumah just pakai bedak baby jer.. hahaha.. giler sempoi kannn...


Tapi bila masuk usia 30an ni, perasan la muka macam kusam sikit.. dah naik bintik2 hitam.. tapi tu pun masih tak kisah nak jaga muka.. dalam seminggu dua ni baru la datang rasa insap sikit nak jaga kebersihan dan kecantikan muka.. hahahha... makanya mari lah try pakai produk kecantikan dari Deeja Cosmetic ni.. nape Deeja Cosmetic?? Sebab banyak sangat dengar testimoni cakap yg deeja cosmetic ni bagus sangat.. tu yg teringin sangat nak cuba...

Apa yg ada dalam set Deeja Cosmetic ni??
Ada 5 item semuanya;
✔ Sabun Pembersih Muka
✔ Krim siang
✔ Krim Malam
✔ Toner Nano
✔ Krim Nano

Masa mula-mula pakai pencuci muka deeja cosmetic ni, Dilah rasa best sangat... memang memenuhi ciri-ciri pencuci muka yg Dilah suka.. lepas cuci muka, kulit muka rasa tegang dan bersih sangat.. dah la bau wangi.. memang best sangat la...


Then, sebelum keluar pakai toner dan jugak krim siang sebagai ala-ala foundation gitewww... pakai nipis-nipis jer.. memang rasa ringan jer kat muka.. tak terasa macam ada pakai krim jer.. memang best.. then pakai la bedak sikit.. dah siap boleh keluar.. takyah nak make up2 sangat ponnn..
Malam pulak sebelum tido pakai krim malam.. dan krim nano.. senang jer kan.. proses pemulihan kulit tu akan berlaku semasa kita tido.. so jangan lupa tepek2 sebelum tido.. haha


Setelah hampir 2 minggu pakai produk ni, Dilah rasa puas hati sangat.. kali ni kena displin sikit, Dilah nak pastikan Dilah guna sampai habis... sebab sebelum ni malas nak jaga muka kan.. alang-alang dah guna ni mesti lah guna betul-betul.. kate nak jaga kecantikan kannn... hahaha..


Tak dapat cantik macam sherry ibrahim tapi dapat kulit mcm sherry pun dah bagus sangat kan.. hehehe.. Kalau korang nak try jugak, boleh contact nombor bawah ni untuk order.. 
Whatsapp : 019-694 5950

Boleh visit Instagram dan Facebook Deeja Cosmetic jugak...

IG :deeja_cosmetic_hq
Fb : Deeja Cosmetic HQ


Jom kite cantik sama-sama.. hehe 

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

GARA² MINYAK PANAS KULIT WANITA INI LEBIH CANTIK DARI SEBELUMNYA
==============

Apa yang korang akan lakukan sebaik terkena minyak panas? Bukan sedikit ye tapi sebahagian dari kulit muka korang. Inilah mimpi ngeri yang berlaku kepada wanita ini.



Kulit wajah adalah aset besar terutama bagi wanita. Sakit, sedih dan risau semua ada bila berlaku kejadian sebegini. Sebaik terkena minyak panas wanita ini mendapatkan rawatan dari hospital. Tapi kerana bahagian yang terkena itu agak banyak dan sudah tentu masa yg diperlukan untuk sembuh lebih lama.

Pada awalnya wanita ini memilih gel aloe vera untuk merawat luka dan pada masa yang sama dia berharap gel ini dapat membantu  menghilangkan parut pada wajahnya.

"Saya kena mnyak panas tu ada dalam sebulan mcm tu la lepas tu saya dah tak pakai apa² skincare cuma sapu gel alovera je. Gel alovera tu cuma untuk baik luka² tu je nak hilangkan parut tu memang susah dan ambik masa lama jgk la.

"Tapi dalam sebulan tu muka dah jadi berminyak, tak bermaya, jerawat pn mula la tumbuh tapi parut tak hilang² juga...saya jadi down sangat² dengan masalah muka sy bila setiap kali tengok cermin, nak keluar rumah pn malu...kalau nk keluar rumah kena make up tebal², tapi make up mana boleh tahan lama...lama sikit je dh merekah.",luah Nurul dalam perkongsiannya kepada kami.

Dek kerana tak tahan dengan masalah kulit yang semakin menjadi jadi, dia mula mencari ikhtiar lain. Dengan lambakan pelbagai produk di pasaran Nurul lebih berhati hati dalam produk yang terbaik dan bermutu. Apa yang penting produk tu selamat, mendapat pengiktirafan dari KKM dan mampu menghilangkan parut besar pada wajahnya.

 

 "Saya cuba tengok²  produk skincare di facebook. Mulanya saya nak try set skincare lain, tapi tak tahu mcm mana saya boleh tertarik nak mencuba produk deeja cosmetic ni lepas tengok testimoni² yang cukup banyak dari pengguna. Saya nak tahu kesannya berbaloi tak dgn masalah parut saya yang teruk ni. Tak sangka akhirnya mmg produk ni terbukti berkesan. Banyak parut saya dah hilang hanya sebulan pemakaian dengan sangat² konsisten. Alhamdulillah husband dan family saya pun berpuas hati dengan perubahan ni.

"Masa mula² nak cuba skincare saya paling takut ada pengelupasan. Tapi inilah yang buat saya sangat² puas hati dengan deeja cosmetic bila parut kat muka saya dirawat tanpa apa² pengelupasan dan tak ada pedih².


"Saya mula menggunakan Set Deeja Cosmetic 5in1 dan diamond foundation dan alhamdulillah sebulan lebih bersama Deeja Cosmetic kulit saya dah bertambah baik. Jerawat pun dah kurang kulit lebih halus dan lembut dari dulu", tambah Nurul.

Bagi yang berminat untuk mendapatkan produk ini boleh hubungi talian di bawah atau layari facebook mereka untuk lebih banyak testimoni.

Facebook:
https://www.facebook.com/deejacosmeticofficial/

Talian untuk dihubungi:
0196495950
0192495950
0192785950 



You Might Also Like

1 comment:

  1. Sama la. Kaklong pun tak pakai skincare sebelom ni..
    Ni baru try 1 produk, dah 2 minggu tak brape ok..
    Katanya healing crisis. Ntah la.. Nak kata toxic, tak pakai prduk muka pun ada toxic juga ke..
    Nak teruskan juga sampai 30 hari.. :)

    ReplyDelete