Teaser :: Our 1st Short Vacation 2017

February 21, 2017 Ibu Dilah 1 Comments


Assalamualaikum

Akhirnya, dah masuk pertengahan bulan Februari 2017 baru dapat luangkan masa bercuti bersama keluarga.. actually percutian ni sepatutnya pada hujung bulan Nov tahun lepas.. tapi time tu fully booked.. so postpone sampai la ke bulan Februari ni.. tu jer masa yg agak free yg semua org boleh join..

Kali ni family DilahWan bercuti dengan family sebelah Ayah Wan pulak.. bulan dec haritu dah bercuti dgn family dilah kannnn... (tp tu pun tak sempat nak share lagi) hahahah... nanti la ada masa dilah share.. yg ni pun buat teaser jer dulu.. tak sempat hoiiii.. masuk bulan februari bi busy giler2... nak blogwalking pun tak sempat... hahaha....banyak benda nak share cuma tak sempat jer nak taip.. hahaha


So terima la teaser sikit utk percutian kali ni.. nnt dilah update lagi ye....


You Might Also Like

1 comment:

  1. Dah lama nk pergi gold coast ni. Tak berkesempatan lagi. InsyaAllah kalau ada rezeki ke sana pula

    ReplyDelete