contest

Birthday Wishlist with ShopBack

March 15, 2017 Ibu Dilah 0 Comments

Assalamualaikum

Apa perasaan korang kalau tetiba ada org tanya korang nak hadiah apa untuk birthday?? Wahhhhh... mesti bersinar-sinar mata kannnn... bestnya ada org nak bagi hadiah birthday... dah la nak bagi hadiah, siap boleh pilih lagi nak hadiah apa... mesti la best sangatttt kannn...

Nak tau tak sape yg nak bagi hadiah tu??? hurmmmm.. kalau korang betul2 kaki shopping mesti la tauuu... hahhhh... kalau tak tau meh Dilah nak bisik sikit... 

"SHOPBACK nak bagi hadiah birthday tauuu...." bestnyaaaaa...


Ada ke yg tak tau lagi SHOPBACK tu apa?? SHOPBACK merupakan website online nombor 1 di Malaysia yg menawarkan cashback atau rebat pada setiap pembelian online. Senang cakap bila korang beli barang, korang akan dapat cashback semula nanti.. Terdapat lebih 500 mechants yg telah bekerjasama dengan Shopback ni tau seperti Lazada, ZALORA, Booking.com, Qoo10, Foodpanda dan banyakkkkk lagi....


Macamana nak shopping kat Shopback ni?? Mula2 pilih barang yg korang nak beli daripada lebih 500 mechants yg terpilih. Then korang order barang online melalui Shopback ni.. Nanti korang akan dapat rebat semula setelah pembelian.. hahh... senang jer kannn....



Nak tau apa yg apa wishlist Dilah untuk birthday nanti?? Meh sini Dilah nak tunjukkk kat korang...

Water heater
Dilah memang dah lama nak beli water heater ni sbb kat rumah memang tak ada water heater lagi.. Anak-anak dilah kan dah sekolah skrg ni.. so pagi2 tu kalau nak mandi diorang tak nak mandi air sejuk.. terpaksa la masak air then angkut la air panas tu ke bilik air.. risau jugak kan sbb bahaya bawak air panas jauh2 ni.. buatnya tumpah... dah melecur pulak.. tu yg Dilah nak sangat water heater ni dari Lazada
Microwave ni jugak boleh tahan dah lama dilah idamkan.. sebabnya anak-anak Dilah ni kan jenis yg pemakan.. kadang2 ada makan tapi bila nak panaskan leceh pulak nak kena panaskan kat dapur gas.. kena tukar2 bekas masuk kuali la.. transfer semula bila dah siap panaskan.. so dengan adanya microwave dari  Lazada  ni dapat lah memudahkan kerja Dilah.. 
 Yang ni pulak jubah dari ZALORA. Jubah ni boleh la pakai masa raya nanti.. sebab baju raya Dilah tak beli lagi oiii... plan tahun ni beli online jer.. so alang2 Shopback ni menawarkan rebat.. apa lagi, beli dari shopback jer la kan.. tapi kalau shopback nak bagi free lagi la best.. hehe.. 

Dilah dah lama plan nak pegi Penang dengan family.. dah 2 tahun kot plan.. so Dilah masukkan ni dalam wishlist Dilah.. mana tau ada rezeki boleh la pegi kannn.. yg ni boleh tengok kat Booking.com

Lastly dilah nak sport shoe ni untuk pegi jogging.. hahaha... kan tahun ni kitorg nak amalkan gaya hidup sihat.. anak2 dan ayah wan dah ada kasut.. dilah sorg jer yg tak de.. so boleh la masukkan dalam wishlist ni kan.. korang pun kalau nak boleh dapatkan ni dari Qoo10. murah jer kannn.. hehe
So apa tunggu lagi.. korang yg suka shopping online tu boleh try beli kat  SHOPBACK
lepas ni yer... boleh la dapat cashback nanti.. tak rugi tauuu.. beli-beli barang then dapat duit balik.. sape nak bagi kannn.. hehe....

Selamat bershopping uollsss






You Might Also Like

0 comments: