Giveaway By IgShop @luv.sweetchoco

March 27, 2017


Assalamualaikum

Hai korannnggg... selamat bekerja semula setelah bercuti 4 hari.. ehhh.. tu Dilah la yg cuti 4 hari.. hahaha... sbb Johor kan cuti hari Khamis lepas.. so saje la extend cuti ari Jumaat tu...

Ok.. arini Dilah nak join Giveaway dari IgShop Luv.sweetchoco pulak... tengok makanan sedap2 pulakkkk.. terliorrr ai tauuu.. hehe

http://elsaalicious.blogspot.my/2017/03/giveaway-by-igshop-luvsweetchoco.html
Klik banner untuk join

Syarat Untuk Join:-

1. Follow Blog Elsaalicious
2. Follow instagram Shaidatul Aireen *akan dicheck
3. Follow instashop Luv.SweetChoco atau klik butang follow di sidebar *akan dicheck
4. Buat entry tajuknya "Giveaway By IgShop @luv.sweetchoco"
5. Copy banner di atas dan backlink ke entri ini
6. WAJIB DAN SANGAT PERLU tambahkan juga di dalam entry anda username instagram anda dan e-mel anda yang aktif! Elsa akan followback menggunakan instagram Shaidatul Aireen dan e-mel untuk Elsa hubungi anda akan datang
7. Setelah selesai, publish dan tinggalkan link entri penyertaan anda di ruangan komen bawah ini ye.
Jom kawan-kawan join giveaway dari  IgShop @luv.sweetchoco ni...

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Korang dah join Fattah Anas 2nd Birthday Giveaway dari Dilah takkkk??
Sape belum join cepat2 join ya.... kalau ramai yg join Dilah akan tambah hadiah.. hope ramai la yg join... sedihhhh takde sape nak join giveaway kite tauuuu.... sobbbbb....

http://www.ceriteraibu.com/2017/03/fattah-anas-2nd-birthday-giveaway.html

Klik banner untuk join ya.. 
TQ korang2 yg sentiasa support Dilahhhh... muahhhh...
 



You Might Also Like

6 komen

  1. Good luck Dilah.

    Nanti ana join GA dilah =)

    ReplyDelete
  2. terima kasih join. elsa dah update dalam list. goodluck :*

    nanti inform elsa username ig dan emel di kotak komen elsa tau hehe thank you

    ReplyDelete
  3. Singgah sini dari GA yang sama
    Gud luck ><

    ReplyDelete
  4. singgah dari ga yg sama. jemput join giveaway aaisy jugak :)

    http://theaaisy.blogspot.my/2017/03/1-giveaway-by-theaaisy.html

    ReplyDelete
  5. singgah dari GA yang sama ^_^ semoga murah rezeki.

    https://kanvasdakwat.blogspot.my/2017/03/giveaway-by-igshop-luvsweetchoco.html

    ReplyDelete