Lazada Birthday Sale 2017,

Harga Serendah RM1 di Lazada 5th Birthday Sale!!!

March 22, 2017 Ibu Dilah 0 Comments



Assalamualaikum


Akhirnyaaaaa... hari yang ditunggu-tunggu telah tibaaaaaaaaaaaaa.... bermula hari ini 22 March - 24 March 2017 berlangsung la Lazada Birthday Sale secara besar-besaran... Diskaun harga gila-gila sehingga 90% tauuuu... Lazada bagi harga giler2 murahhhhhhh kat korang semuaaaa.... [maaf la sebab Dilah cakap 'giler-giler' ni banyak kali] hahahhaha..... sebab Lazada Malaysia betul2 buat giler kali ni.. hahaha


Dah la Lazada bagi harga kawww2 punya murahhh.. dah tu ada peluang menang Giveaway Holiday pulak tu bila korang shopping kat Lazada masa sale ni.. memang  bonus berganda-ganda la kalau menang niiii.. jimat banyakkkkkkkkkkkkkkk korannggg....


http://www.lazada.com.my/birthday-sale/?offer_id=7203&affiliate_id=153085&offer_name=MY+Birthday+2017+_153404&affiliate_name=http%3A%2F%2Fwww.ceriteraibu.com%2F&transaction_id=1028cf3a98b311fb421e1c5b500c9e&offer_ref=_xxmo0000000at0000&aff_source=

 Tawaran harga giler-gilerrr murah skrg ni tau.. tengok tu, harga serendah RM1 tuuuu... baik korang cepat2 grab.. kalau lambat sold out dah nanti... mop tu murah murah sangat tuuuu... less 88% tuuu.. banyakkk lagi offer yang best-best tauuu.. korang boleh tengok kat link ni --> Lazada Birthday Sale







Kalau korang nak beli baju budak-budak yg cantik-cantik korang boleh tengok kat link ni   banyak baju girl dan boy yg cantic-cantik tauuuu.. boleh la beli untuk pakai raya nanti.. kalau biasa harga ratus-ratussss tapi skrg dah tinggal puluh-puluh jer tauuuu… best kannnn.. tau-tau nanti penuh jer kat wishlist tu.. hahaha… xpe.. sebelum checkout tu filter lagi ye… haha

Ehhh... banyak lagi la barang yg best2.. dari barangan bayi dan kanak-kanak, alat perkakasan rumah.. alatan elektrik.. pakaian dan lain-lain lagi.. semua ada diskaun sehingga 90%.. jangan tunggu lama-lama tau.. sale ni cuma 3 hari jer.. kalau lambat gigit jari la korang nanti.. hahaha

Dah pegi usha Lazada skrg!! Dilah pun nak usha jugak ni.. hehehe Selamat Bershopping uollssss...





You Might Also Like

0 comments: