Lazada Malaysia Big Baby Fair

March 30, 2017


Assalamualaikum

Lazada Birthday Sale telah berakhir hari Jumaat lepas.. banyak ke shopping kat Lazada aritu?? Hahaha… Dilah sempat shopping jugak sikit2.. tp maklum ler, belum gaji lagi kannn.. kena la tapis banyak kali nak beli barang apa.. hahaha… Tapi korang jangan risau.. bagi yg terlepas peluang nak shopping ngan Lazada last week.. korang boleh shopping sakan minggu ni.. tapi kali ni

Ada yg terlepas bershopping semasa Lazada Birthday Sale last week?? Maklum la org yg keje swasta kan gaji belum masuk lagi.. dalam wishlist banyak tapi kena tapis banyak kali kannn… Dilah ler tuuuu… kesian kitaa kannn.. hihi

http://www.lazada.com.my/big-baby-fair/?offer_id=7251&affiliate_id=153085&offer_name=MY+March+BBF_154102&affiliate_name=http%3A%2F%2Fwww.ceriteraibu.com%2F&transaction_id=10232e4a26b5461338bccfbd25aaa8&offer_ref=_xxmo0000000at0000

Takpe.. takpe…. Minggu ni Lazada ada buat Sale lagi… tapi kali ni sempena Lazada Big Baby Fair pulak…sale ni bermula 27 Mar hingga 2 April tau.. macam-macam barangan baby dan kanak-kanak dijual dengan harga murahhhh…  diskaun hingga 85% tauuuu… banyakkk sangat kannnn.. time ni la korang boleh shopping sakan untuk anak-anak.. maklum la, raya pun dah dekat kan.. . boleh la buat persiapan untuk raya sekali.. lagi satu boleh beli diapers dan susu formula dengan harga yg murahhh.. 2 item ni memang benda paling wajib mak-mak survey dan beli tiap-tiap bulan kannnnn…  betul takk?? Betul takkkk??? Hehehe

So korang boleh la tengok kat sini kalau nak tengok harga yg ditawarkan oleh Lazada semasa Baby Fair ni…


Sempena Lazada Big Baby Fair ni juga, ada contest untuk blogger tauuu.. kalau korang nak tau lebih lanjut mengenai contest tu boleh pegi ke link bawah ni..


Terdapat 3 soalan yg perlu dijawab oleh setiap blogger.. jom kita start..

1. Favourite brand diapers yg digunakan oleh anak
Sejak anak yg pertama lagi sehingga anak yg ketiga ni Dilah memang pakaikan anak-anak Dilah diapers brand PET PET. Memang serasi sangat-sangat dengan diorang..  tiada masalah ruam lampin, kebocoran dan kegatalan.. memang terbaik bagi anak-anak Dilah.. pernah try tukar brand lain sebab time tu ada offer murah kan, bila pakai Faris Zakwan kena ruam lampin... punggung merah2 dan keliling pinggang pun merah.. so terus stop kan dan tukar semula pakai PET PET.. 
 

Lepas ni Dilah nak try brand Goo.N pulak.. haritu kan dapat diapers ni dalam Lazada Surpri5e Box.. Dilah dah try pakaikan kat Fattah Anas.. alhamdulillah... elok sangat Fattah Anas pakai.. takde ruam dan takde bocor.. [nanti Dilah share lagi ye.. ] 


2. Favourite susu formula.
 

Sekarang ni Fattah Anas dah campur minum susu formula masa kat taska. kat rumah masih breastfeed lagi.. so masa kat Taska ni Dilah bagi Fattah Anas susu Dugro 1, 2, 3 yg plain.. Alhamdulillah, serasi ngan Fattah Anas.. so memang tak pernah tukar brand lain sejak Dilah perkenalkan susu formula pada Fattah Anas.

3. Produk pilihan Dilah untuk anak-anak. 

http://www.lazada.com.my/intime-inflatable-family-swimming-pool19614346cm-electricpump-and-repair-patch-13345997.html

Intime inflatable family swimming pool

Disebabkan anak ada 3 org, so to be fair pada ketiga-tiga ye, mesti la ibu nak barang yg diorang boleh guna sama-sama kannnn.. tu sebab la Dilah nak pool ni untuk anak-anak Dilah.. so diorg boleh la mandi bersama-sama nanti kan..lagipun budak2 ni kan memang suka sangat main air dan mandi kolam... so dalam kolam yg besar ni puas hati la dapat berendam dalam ni kannn.. lagi best sbb ibu ayah sekali boleh masuk ni sbb besar.. hehehe..




Kalau korang nak cari barang anak-anak boleh la usha Lazada Big Baby Fair ni yeee... harga memang giler-giler murahhhh.. serendah RM1 tauuu... korang tengok kat bahagian flash sale tu.. biasa kat situ la yg ada harga RM1 tu.. tp kena cepat.. kalau lambat memang sold out laaaa... tak dapek akak nak tolong dikkkk... hahaha...



Selamat bershopping uollsssss!!
 

You Might Also Like

8 komen